Καινοτομία

Facebook Messenger: Επιτέλους διαγράφουμε το μήνυμα που στείλαμε κατά λάθος

Η εφαρμογή «δουλεύει» για όλους εμάς τους χρήστες - Ποια είναι η διαδικασία διαγραφής

«Επιτέλους» θα φωνάξουμε όλοι με μια φωνή καθώς το Facebook έκανε μια αναβάθμιση που μας λύνει τα χέρια και μας γλιτώνει από… μεγάλους μπελάδες!

Θα έχει τύχει και σε εσάς να στείλετε ένα μήνυμα στο Messenger το οποίο είχε άλλο προορισμό και μετά τρέχατε να βρείτε τρύπα να κρυφτείτε αφού αυτό το μήνυμα ήταν επίμαχο για το συγκεκριμένο άτομο.

Τώρα η εφαρμογή ενεργοποίησε τη λειτουργία “unsend” η οποία είναι διαθέσιμη ήδη από χτες σε συσκευές Android & iOS. Μ’ αυτό τον τρόπο, μπορούμε να διαγράψουμε το μήνυμα που στείλαμε ώστε να μη φαίνεται ούτε στη δική μας συσκευή ούτε στη συσκευή του δέκτη.

Η διαδικασία είναι απλή. Κρατάμε παρατεταμένα πατημένο το μήνυμα μέχρι να μας βγάλει την επιλογή της αφαίρεσης. Πατάμε «αφαίρεση για όλους». Αυτό θα εμφανίζεται μόνο στα πρώτα 10 λεπτά της αποστολής μας.

Τέλος λοιπόν το άγχος… Στείλατε μήνυμα στο λάθος πρόσωπο; Τώρα μπορείτε να το διαγράψετε!

Σχόλια