Καινοτομία

Που θα φορτίσω το ηλεκτρικό μου αυτοκίνητο; Η ΚΕΝ πρωτοπορεί και δίνει την απάντηση!

Η ΚΕΝ στηρίζει τον 1ο σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ήπειρο

Η ΚΕΝ πρωτοπορεί και «δίνει ρεύμα» και στον τομέα της ηλεκτροκίνησης!

Για ακόμη μια φορά η ΚΕΝ Α.Ε., η θυγατρική εταιρεία παροχής ρεύματος του Ομίλου Καράτζη, καινοτομεί και στηρίζει τον 1ο σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ήπειρο.

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και την βιώσιμη ανάπτυξη, αλλά και με σεβασμό απέναντι στο περιβάλλον και την ελληνική κοινωνία η ΚΕΝ χορηγεί την κατασκευή του πρώτου σταθμού φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ήπειρο και ειδικότερα στο συγκρότημα «Φρόντζου Πολιτεία», ένα μοναδικής πολιτιστικής κληρονομιάς σημείο αναφοράς των Ιωαννίνων, που ξεκίνησε την λειτουργία του στις αρχές Δεκεμβρίου 2008.  

Η ΚΕΝ Α.Ε. αναγνωρίζοντας ότι μια επιχείρηση επηρεάζει και επηρεάζεται από το περιβάλλον αλλά και την κοινωνία, επενδύει στο μέλλον της ηλεκτροκίνησης η οποία αποτελεί το Νο1 παράγοντα της μετάβασης του δικτύου διανομής στο «Έξυπνο Δίκτυο», την εξέλιξη των σημερινών δικτύων ηλεκτρικής ενέργειας, τα οποία επιτρέπουν μία αποδοτικότερη χρήση με χαμηλότερη ένταση εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου με σκοπό μία βιώσιμη παραγωγή ενέργειας για όλον τον πλανήτη.

Ο κ. Μανώλης Μιχαλάκης, Γενικός Διευθυντής της ΚΕΝ Α.Ε. κατά την διάρκεια των εγκαινίων του πρώτου σταθμού φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ήπειρο, την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που μας δίνεται η δυνατότητα να κάνουμε πράξη μία από τις βασικές δεσμεύσεις της οικογένειας της ΚΕΝ, δηλαδή με το βλέμμα στο μέλλον και την καινοτομία για οδηγό μας, να σταθούμε δίπλα στο περιβάλλον και σε ολόκληρο τον πλανήτη.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια