Δες πως θα μαθαίνεις πάντα πρώτος την είδηση

Κρήτη
Δες πως θα μαθαίνεις πάντα πρώτος την είδηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τώρα η είδηση έρχεται σε σένα!

Δείτε πως με μια και μόνο επιλογή στο facebook θα έχετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στο κινητό, τον υπολογιστή, το tablet σας, χωρίς να χρειαστεί καν να τις αναζητήσετε.

Η τεχνολογία κάνει τη ζωή μας ευκολότερη και η ομάδα του neakriti.gr επενδύει σε αυτή τη σχέση με την τεχνολογία. Θέλουμε πάντα να σας κρατάμε ενημερωμένους και να είστε οι πρώτοι που θα γνωρίζετε τις σημαντικότερες ειδήσεις.

Πως θα λαμβάνετε πρώτοι τις σημαντικότερες ειδήσεις

Από σήμερα μπορείτε ενεργοποιώντας με μια κίνηση το Bot Messenger στο λογαριασμό σας στο facebook, να λαμβάνετε τις ειδήσεις που σας ενδιαφέρουν.

Η διαδικασία είναι απλή και χρειάζεται να γίνει μια και μόνο φορά.

Ακολουθήστε τα βήματα:

1) Μπείτε στη σελίδα του neakriti.gr στο Facebook.

2) Πατήστε το κουμπί «στείλε μήνυμα» στη δεξιά κάτω μεριά της κεντρικής φωτογραφίας, αμέσως θα σας ανοίξει το Messenger.

3) Στο κάτω μέρος του πλαισίου θα σας εμφανιστεί η επιλογή Ας ξεκινήσουμε. Μόλις το επιλέξετε, αυτομάτως δίνετε την έγκριση στο Bot messenger ή πολύ πιο απλά στον βοηθό σας να σας στέλνει τις σημαντικότερες τοπικές ειδήσεις.

Τόσο απλό και τόσο ουσιαστικό! Οι δημοσιογράφοι του neakriti.gr με αυτό τον τρόπο σας κρατούν πάντα ενήμερους για τα σημαντικά γεγονότα και τις ειδήσεις που πρέπει να γνωρίζετε.

Τώρα μπορείτε και να ρωτήσετε!

Με το bot messenger ή καλύτερα όπως σας είπαμε με τον «Βοηθό σας» μπορείτε εσείς να επιλέξετε τι θα διαβάσετε και ακόμη καλύτερα μπορείτε να ρωτήσετε ό,τι σας ενδιαφέρει και o «βοηθός» σας να σας δώσει την απάντηση, βρίσκοντας την είδηση που αναζητάτε.

Επιλέξτε ανάμεσα στις κυριότερες ειδήσεις του site για να έχετε εικόνα ποιες είναι αυτή τη στιγμή οι σημαντικότερες ειδήσεις στην Κρήτη και την Ελλάδα, στα τελευταία νέα, ώστε να έχετε μια σφαιρική ενημέρωση για ό,τι έχει συμβεί τα τελευταία λεπτά ή απλά ρωτήστε για το θέμα που σας ενδιαφέρει.

Η διαδικασία της ερώτησης είναι πολύ απλή. Μπορείτε να γράψετε μία και μόνο λέξη «κλειδί» που να παραπέμπει στο θέμα που θέλετε και ο βοηθός θα σας εμφανίσει όλα τα σχετικά θέματα με τη λέξη ή την ερώτηση που κάνατε.

Είναι πολύ πιο εύκολο να το κάνετε, από ότι να το διαβάζετε. Δοκιμάστε τη διαδικασία και αυτό που θα διαπιστώσετε αμέσως είναι ότι πλέον η ενημέρωση σας είναι προσωποποιημένη σε εσάς. Εσείς επιλέγετε τι σας αρέσει να διαβάζετε και εμείς φροντίζουμε να είστε πάντα ενημερωμένοι!

Το neakriti.gr φέρνει την ενημέρωση στα χέρια σου, Δοκίμασε το!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News