Καινοτομία

Εκδηλώσεις

CoNEXT 2018: Η... παγκόσμια καρδιά της τεχνολογίας «χτυπά» στο ΙΤΕ

Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2018, 8:00 πμ, ΙΤΕ

Διαθέτει ένα υψηλής ποιότητας τεχνικό πρόγραμμα καθώς και πληθώρα ευκαιριών για συζήτηση και ανάπτυξη συνεργασιών

Ένα από τα πιο σημαντικά συνέδρια παγκοσμίως έρχεται στο Ηράκλειο και μάλιστα για τέσσερις ολόκληρες μέρες.

Πραγματεύεται τις αναδυόμενες τεχνολογίες στο χώρο του διαδικτύου και πρόκειται για το συνέδριο ναυαρχίδα του τομέα της επικοινωνίας δεδομένων της Association for Computing  Machinery (ACM SIGCOMM CoNEXT).

Από την Τρίτη 4 έως την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου, λοιπόν, η καρδιά της τεχνολογίας θα χτυπά στο Ηράκλειο!

Το CoNEXT 2018 αποτελεί την 14η στη σειρά διοργάνωση στο επιστημονικό πεδίο της επικοινωνίας και δικτύωσης δεδομένων και έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας. Πιο συγκεκριμένα, διοργανωτής είναι ο Επίκουρος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης του Τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών και ερευνητής του ΙΤΕ Ξενοφώντας Δημητρόπουλος και ο Alberto Dainotti, συνεργάτης της CAIDA, του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια στο Σαν Ντιέγκο των ΗΠΑ.

Το CoNEXT 2018 αποτελεί ένα εξαιρετικά σημαντικό forum, καθώς περιλαμβάνει παρουσιάσεις και συζητήσεις γύρω από καινοτόμες τεχνολογίες δικτύωσης που θα διαμορφώσουν το μέλλον του Internetworking. Διαθέτει ένα υψηλής ποιότητας τεχνικό πρόγραμμα καθώς και πληθώρα ευκαιριών για συζήτηση και ανάπτυξη συνεργασιών, με πάνω από 170 συμμετέχοντες από 26 χώρες, συμπεριλαμβανομένων 80 περίπου φοιτητών.

Το CoNEXT 2018 τελεί υπό την αιγίδα του ΙΤΕ και του Πανεπιστημίου Κρήτης. Πλατινένιος χορηγός είναι το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών των ΗΠΑ (National Science Foundation), ασημένιοι το Facebook και η NetApp, και χάλκινοι η Akamai, η Google και η NEC Laboratories America.

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Σχόλια