Καινοτομία

Μεγάλη επιτυχία για το site Τουρισμού του Δήμου Ηρακλείου

Μία μεγάλη επιτυχία καταγράφηκε για το site τουρισμού του Δήμου Ηρακλείου

Το Ηράκλειο κατέκτησε μία θέση ανάμεσα στους 16 φιναλίστ στον Πανευρωπαϊκό τελικό των βραβείων WEB AWARDS 2018.

Η επίσημη υποψηφιότητα της νέας Ιστοσελίδας Τουρισμού του Δήμου Ηρακλείου Visitheraklion.eu στα  βραβεία Web Awards της Ευρωπαϊκής Ένωσης (https://webawards.eurid.eu) κατατέθηκε τον Ιούλιο του 2018, μετά από διαδικτυακή ψηφοφορία, που διεξήχθη σε όλες τις Χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου στο Theatre Du Vaudeville των Βρυξελλών.

Όπως δήλωσε ο Εντεταλμένος σύμβουλος Τουρισμού κ. Gian Andrea Garancini, πρόκειται για μία σημαντική διάκριση που επιβραβεύει τις προσπάθειες που καταβάλει η Δημοτική Αρχή του προκειμένου να αναδείξει την πόλη ως τουριστικό προορισμό.

Η επιτυχία αυτή, συνέχισε, ανεξάρτητα από το χρώμα του μεταλλίου που θα προκύψει, αποδεικνύει ότι η τουριστική στρατηγική του Δήμου βρίσκεται σε καλό δρόμο.

«Η νέα ιστοσελίδα μας, είναι όχι απλά μία ακόμα διεύθυνση στον παγκόσμιο ιστό αλλά έχει μία δυναμική που μπορεί να κάνει την πόλη του Ηρακλείου αγαπημένο τόπο διαμονής των επισκεπτών.

Παράλληλα εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα λογισμικά και καινοτόμες ιδέες, θα βοηθήσει ουσιαστικά στην προβολή του Ηρακλείου και της Κρήτης, αφού προσφέρει στον επισκέπτη την δυνατότητα να προγραμματίσει εκ τον προτέρων το ταξίδι του και να ζήσει την εμπειρία που ψάχνει στον προορισμό του» επισημαίνει ο κ. Garancini, ευχαριστώντας τα στελέχη του τμήματος τουρισμού και πληροφορικής του Δήμου καθώς και τους εμπειρογνώμονες του Πανεπιστημίου Κρήτης που συνέβαλαν ουσιαστικά στη δημιουργία της νέας ιστοσελίδας.

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια