Στο… φως τα νέα μοντέλα της iPhone

Επιστήμη
Στο… φως τα νέα μοντέλα της iPhone

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πότε έρχονται Ελλάδα και πόσο θα κοστίσουν

Οι φανατικοί λάτρεις της τεχνολογίας έχουν κάθε λόγο να χαίρονται και αυτό γιατί τα τρία νέα μοντέλα iPhone παρουσιάστηκαν από την Apple.

Ο λόγος για το Xs, το Xs Max και το πιο οικονομικό XR, ενώ παρουσιάστηκε και το νέο Apple Watch της σειράς 4.

Τα νέα μοντέλα θα είναι σχεδόν άμεσα διαθέσιμα στις ΗΠΑ, ενώ στην Ελλάδα οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι το Xs και Xs Max θα τεθούν προς πώληση στις 28 Σεπτεμβρίου, ενώ το XR από Οκτώβριο.

Οι τιμές τους όμως είναι ιδιαιτέρως τσουχτερές, καθώς στη Γαλλία η τιμή του Xs θα ξεκινά από τα 1.159 ευρώ και του Xs Max από 1.259 ευρώ. Στην Ελλάδα οι τιμές αναμένεται να είναι λίγο ακόμα τσιμπημένες, με το XR να φτάνει τα 900 με 950 ευρώ.

Τα τρία νέα μοντέλα iPhone δεν έχουν μεγάλες διαφορές στον σχεδιασμό από το iPhone X, που λάνσαρε η εταιρεία πέρσι τον Σεπτέμβριο.

Το iPhone Xs διαθέτει χρυσό, ασημένιο και γκρι φινίρισμα, είναι αδιάβροχο και έχει μεγαλύτερη αντοχή στο νερό, σε βάθος δύο μέτρων και για 30 λεπτά. Διαθέτει ένα νέο και ταχύτερο επεξεργαστή (Α12 Βionic), OLED οθόνη 5,8 ίντσων, ιδανική για HDR ταινίες, καλύτερη ανάλυση φωτογραφιών και βίντεο καθώς και καλύτερα ηχεία για αληθινά στέρεο ήχο.

Η τιμή για το iPhone Xs με 64GB αποθηκευτικού χώρου θα ανέρχεται, στις ΗΠΑ, στα 999 δολάρια.

Από την άλλη, το iPhone Xs Max, έχει πατενταρισμένη OLED οθόνη 6,5 ιντσών, διαθέτει τον ανανεωμένο σχεδιασμό των iPhone με οθόνη από άκρη σε άκρη και γυάλινο σώμα, ισχυρή κάμερα 12Mp και εξελιγμένο True Tone Flash, νέες εξελιγμένες δυνατότητες αναγνώρισης προσώπου (με πιο ασφαλείς και ταχύτερους αλγόριθμους), dual SIM και μια ολοκαίνουργια επιλογή αποθήκευσης 512Gb (διαθέσιμη και στο iPhone Xs). H τιμή του iPhone Xs Max με χωρητικότητα 64GB θα ανέρχεται στα 1.099 δολάρια.

Το iPhone XR θα είναι το φθηνότερο μοντέλο της χρονιάς. Με Liquid Retina οθόνη 6,1 ιντσών και σώμα σε διάφορα χρώματα, έρχεται ως η οικονομική λύση. Διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη από το 8 Plus αλλά είναι μικρότερο από αυτό. Έχει ίδια True-Depth κάμερα σαν το iPhone Xs, True Tone Flash και με τις ίδιες λειτουργίες για τη διαχείριση του βάθους πεδίου. H μπαταρία του iPhone XR θα διαρκεί μιάμιση ώρα περισσότερο από ένα 8 Plus. Η τιμή του iPhone XR θα ξεκινά από τα 749 δολάρια στα 64GB, 128GB και 256G.

Το Apple Watch

Τέλος το νέο iWatch Series 4 διαθέτει οθόνη που είναι 30% μεγαλύτερη, ενώ είναι και λεπτότερη. Θα έχει τη δυνατότητα να φροντίζει για την υγεία του κατόχου του, δηλαδή θα μπορεί, σε περίπτωση πτώσης του κατόχου στο έδαφος να στέλνει ειδοποιήσεις στις επαφές για κλήσεις άμεσης βοήθειας.

Η τιμή πώλησης του Apple Watch Series 4 είναι 399 δολάρια για το μοντέλο με GPS και 499 δολάρια για το μοντέλο με υποστήριξη δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Το WatchOS 5 θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα στις 17 Σεπτεμβρίου.

Το Apple Watch Series 3, σύμφωνα με το star.gr, θα συνεχίσει να πωλείται από την Apple, στην τιμή των 279 δολαρίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News