Δώρο αξίας 829 ευρώ στο Ηράκλειο – Δείτε πώς θα το αποκτήσετε!

Επιστήμη
Δώρο αξίας 829 ευρώ στο Ηράκλειο – Δείτε πώς θα το αποκτήσετε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έως και 80% χαμηλότερες τιμές και δώρο ένα Samsung Galaxy S8+ περιμένουν όσους θέλουν να αποκτήσουν ένα νέο smartphone ή καινούρια αξεσουάρ αποκλειστικά στο κατάστημα WIND στο κέντρο του Ηρακλείου

Τιμές χαμηλότερες έως και 80% σε συσκευές και αξεσουάρ περιμένουν όσους κάνουν τις αγορές τους στο κατάστημα WIND στο κέντρο του Ηρακλείου - Λεωφόρος 62 Mαρτύρων 42-44 καθώς και μια κλήρωση για ένα δώρο αξίας 829€.

Έως και τις 14 Σεπτεμβρίου, όσοι επισκεφθούν το κατάστημα WIND στο κέντρο της πόλης θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν 4G Smartphones, Tablets τελευταίας τεχνολογίας καθώς και αξεσουάρ σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, όπως

  • Samsung Galaxy Note 8 DS στα 599€ (από 1045€)
  • Huawei P9 Lite Mini DS στα 119€ (από 179€)
  • Xiaomi Mi A1 DS στα 179€ (από 249€)
  • Samsung Galaxy TAB S3 9,7 LTE στα 349,90€ (από 619€)

Επίσης, την Πέμπτη 13/9 και την Παρασκευή 14/9 σε μια άκρως εορταστική ατμόσφαιρα, οι επισκέπτες μπορούν να διεκδικήσουν επιτόπου το επαναστατικό  Samsung Galaxy S8+ 64GB χωρίς καμία υποχρέωση αγοράς!

Ο υπεύθυνος τους καταστήματος, κ. Δημήτρης Αρμάος ανέφερε: «Μέσα από μια ξεχωριστή εμπειρία εξυπηρέτησης και το υπερσύγχρονο δίκτυο της WIND, είμαστε εδώ για να προσφέρουμε στους καταναλωτές όλα τα απαραίτητα για να συνδεθούν στον ψηφιακό κόσμο. Αυτή την εβδομάδα σας περιμένουμε με συσκευές τελευταίας τεχνολογίας σε εξαιρετικές τιμές και προγράμματα τηλεφωνίας, Internet και τηλεόρασης για να καλύψουν κάθε ανάγκη επικοινωνίας μέσα και έξω από το σπίτι».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News