default-image

Περιφέρεια Κρήτης & Επιμελητήριο γίνονται «ένα» για τη Στρατηγική της Έξυπνης Εξειδίκευσης

Επιστήμη
Περιφέρεια Κρήτης & Επιμελητήριο γίνονται «ένα» για τη Στρατηγική της Έξυπνης Εξειδίκευσης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση και ενημέρωση είχαν σήμερα εκπρόσωπος της Περιφέρειας με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ηρακλείου

Με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Μανώλη Αλιφιεράκη και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου συναντήθηκε την Τετάρτη η Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου και Καινοτομίας Έφη Κουτεντάκη, στο πλαίσιο των ενημερωτικών επαφών που εξελίσσονται για τη Στρατηγική της Έξυπνης Εξειδίκευσης από την Περιφέρεια Κρήτης.

Την ενημέρωση έκαναν η Συντονίστρια Χρυσή Δασκαλάκη και στελέχη της RIS3Crete, ενώ η Αντιπεριφερειάρχης επεσήμαινε πως η συνεργασία ανάμεσα στην Περιφέρεια Κρήτης και το Επιμελητήριο Ηρακλείου, ενός από τους σημαντικότερους συλλογικούς φορείς επιχειρηματικότητας του Ηρακλείου, διευρύνεται στο πλαίσιο της υλοποίησης της εν λόγω Στρατηγικής.

Σε δηλώσεις της η κα Κουτεντάκη ανέφερε πως «Στο πλαίσιο της διαβούλευσης για τον τομέα της γνώσης οφείλουμε να διαμορφώσουμε το περιβάλλον και τις προϋποθέσεις, αφενός για να αξιοποιηθούν τα ερευνητικά αποτελέσματα προς τόνωση της επιχειρηματικότητας στην Κρήτη, αφετέρου να αναβαθμιστεί ακόμα περισσότερο το οικοσύστημα καινοτομίας στο νησί. Σε αυτή την προσπάθεια το Επιμελητήριο Ηρακλείου, όπως και τα υπόλοιπα Επιμελητήρια της Κρήτης θα παίξουν καθοριστικό ρόλο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News