Καινοτομία

Digital Media Awards 2018: Μια βραδιά με τα πιο «φρέσκα» μυαλά της Ελλάδας

Όλα τα «φρέσκα» μυαλά της Ελλάδας που ασχολούνται με το digital marketing έδωσαν το παρών στη λαμπρή εκδήλωση απονομής των βραβείων Digital Media Awards 2018.

Η 5η διοργάνωση των Digital Media Awards (DIME), τα οποία διοργανώνει το περιοδικό Marketing Week της Boussias Communications πραγματοποιήθηκε στις 12 Ιουνίου στην Αθήνα.

Η πρόεδρος της κριτικής επιτροπής και VP International Circulation & Development των New York Times, κ. Helen Konstantopoulos ανέφερε χαρακτηριστικά ότι στη σημερινή ελληνική αγορά αυτό που βλέπει είναι «σκληρή δουλειά και εκπληκτικό ταλέντο», τονίζοντας ότι όλα τα έργα τα οποία έλαβαν Platinum και Gold βραβεία - μεταξύ αυτών και το neakriti.gr, το οποίο απέσπασε 4 Gold βραβεία - είναι έργα με «υψηλό επίπεδο ποιότητας».

Παράλληλα, η ίδια αναφέρθηκε στη «νεανική ενέργεια» που απέπνεαν όλα τα διαγωνιζόμενα έργα, καθώς και στην «αλλαγή» που είδε, σε σχέση με την προηγούμενη επίσκεψή της στη χώρα και αυτό γιατί στα φετινά Digital Media Awards ο βαθμός καινοτομίας και δημιουργικότητας ανέβηκε κατακόρυφα.

Δείτε το βίντεο της τελετής απονομής:

Σχόλια