Τέλος στα παράπονα: Το Instagram αλλάζει!

Επιστήμη
Τέλος στα παράπονα: Το Instagram αλλάζει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν είναι λίγα τα παράπονα των χρηστών του Facebook και Instagram μετά τις τελευταίες αλλαγές που έκαναν οι εφαρμογές το 2016. Όμως τώρα ήρθε η ώρα της αλλαγής!

Πριν λίγες ημέρες η εφαρμογή του Facebook, Instagram, ανακοίνωσε πως θα αλλάξει, επιτέλους -αφού εκατομμύρια χρήστες παραπονιούνται- τη σειρά εμφανίσεως των δημοσιεύσεων.

Το 2016 το Instagram είχε αποφασίσει να χρησιμοποιήσει έναν συγκεκριμένο αλγόριθμο ο οποίος επέλεγε τις σημαντικότερες και δημοφιλέστερες φωτογραφίες για το news feed του, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται δημοσιεύσεις από δύο, τρεις ή και περισσότερες μέρες πριν.

Η εταιρεία υποστήριζε πως «με αυτές τις αλλαγές, η αρχική σας σελίδα θα είναι πιο φρέσκια και δεν θα χάνετε τις στιγμές των ανθρώπων που σας ενδιαφέρουν».

Τώρα, εκπρόσωπος του Instagram δήλωσε στο CNNi πως το «πολύ παλιό υλικό» δεν θα υπάρχει πλέον ψηλά στη ροή. Πρόσθεσε όμως πως αυτό δεν σημαίνει ότι θα επιστρέψουν στην παλιά χρονολογική κατάταξη ούτε μία καινούρια μέθοδος που δοκιμάζεται.

Ο εκπρόσωπος αποκάλυψε μία ακόμη αλλαγή στη δημοφιλή και αγαπημένη εφαρμογή: το νέο κουμπί “New Posts” με το οποίο οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να ανανεώσουν μόνοι τους την αρχική τους σελίδα.

Αυτή η αλλαγή θα λύσει το πρόβλημα που ενοχλούσε αρκετό κόσμο, το οποίο είναι πως όταν βγεις από την εφαρμογή και μετά την ανοίξεις ξανά, το Instagram δεν σε βγάζει στο σημείο που είχες μείνει, αλλά στην αρχή.

Εάν όμως ο εκάστοτε χρήστης επιθυμεί να δει τις καινούριες αναρτήσεις θα μπορεί να τις δει, πατώντας το νέο κουμπί.

Πηγή: cnn.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News