Καινοτομία

Με ένα κλικ οι θέσεις εργασίας σε όλη την Ε.Ε.

Αναζήτηση εργασίας γρήγορα και εύκολα

Απλά και μόνο με ένα κλικ και από σαλόνι του σπιτιού του μπορεί κάθε άνεργος στην Ευρώπη, που αναζητά εργασία, να έχει πρόσβαση σε δεκάδες θέσεις εργασίας.

Mπορεί ακπόμα και να συναντήσει εργοδότες και να δώσει συνεντεύξεις, κι αυτό χωρίς να χρειάζεται η φυσική του παρουσία.

Απλά και μόνο με ένα κλικ και από σαλόνι του σπιτιού του μπορεί κάθε άνεργος στην Ευρώπη, που αναζητά εργασία, να έχει πρόσβαση σε δεκάδες θέσεις εργασίας, αλλά και να συναντήσει εργοδότες και να δώσει συνεντεύξεις. Και αυτό χωρίς να χρειάζεται η φυσική του παρουσία. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν πρόσβαση σε πλήθος αγγελιών και μπορούν να βρουν ακριβώς αυτό που τους ταιριάζει.

Με την πλατφόρμα www.euopeanjobdays.eu άνθρωποι που αναζητούν εργασία σε όλη την Ευρώπη έρχονται κοντά με όσους προσφέρουν, σε ένα διαδικτυακό event. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η σχετική πλατφόρμα του δικτύου EURES διοργανώνει online εκδηλώσεις με συγκεκριμένες θέσεις κάθε φορά.

Η συμμετοχή στην πλατφόρμα αλλά και στα events είναι απλή και χρειάζεται μόνο ο ενδιαφερόμενος να έχει εγγραφεί στο europeanjobdays και να έχει υποβάλει ηλεκτρονικά το βιογραφικό του. Στην Ελλάδα την πλατφόρμα διαχειρίζεται ο ΟΑΕΔ.

Σχόλια