Επιλέξτε τί θα βλέπετε στο facebook – Δείτε πώς

Κρήτη
Επιλέξτε τί θα βλέπετε στο facebook – Δείτε πώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σημαντικές αλλαγές ανακοίνωσε ο ιδρυτής και επικεφαλής του facebook Mark Zuckerberg.

Οι αλλαγές εστιάζουν στο τι περιεχόμενο θα βλέπουμε στο timeline μας ή αλλιώς στην αρχική μας σελίδα κάθε φορά που μπαίνουμε στο facebook.

O Zuckerberg και η ομάδα του αποφάσισαν για λογαριασμό μας ότι θα ήταν προτιμότερο στην αρχική μας σελίδα να εμφανίζεται περιεχόμενο από τα post των φίλων ή των συγγενών μας και πολύ λιγότερο από τις σελίδες που μας αρέσουν, θέλουμε να παρακολουθούμε και έχουμε πατήσει «like» και «ακολουθώ».

Στην πράξη αυτό σημαίνει ότι σύντομα οι χρήστες, δηλαδή όλοι εμείς, θα είναι πιθανότερο να βλέπουμε στο news feed κάτι προσωπικό που ανάρτησε ένας φίλος, παρά ένα "viral" video ή μια δημοσίευση σελίδας.

Αν ωστόσο εσείς θέλετε να ενημερώνεστε ακόμα για όλες τις εξελίξεις της Κρήτης και όχι μόνο, μέσα από τη δημοσιογραφική ομάδα ου neakriti.gr στο facebook, τότε… υπάρχει τρόπος.

1. Επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο Facebook neakriti.gr

2. Πατήστε Ακολουθήστε

3. Στην ενότητα ενημερώσεις επιλέξτε «Να εμφανίζονται πρώτα»

Όπως έγραψε στη σχετική του ανάρτηση ο Mark Zuckerberg «Η εστίασή μας δεν θα είναι πια το Facebook να σας βοηθήσει να βρείτε σχετικό με σας περιεχόμενο, αλλά να σας βοηθήσει να έχετε κοινωνικές αλληλεπιδράσεις που έχουν νόημα».

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι αλλαγές, δε θα τελειώσουν εδώ…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News