default-image

Σεμινάριο της Google για φοιτητές του Πανεπιστημίου Κρήτης

Κρήτη
Σεμινάριο της Google για φοιτητές του Πανεπιστημίου Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με την υποστήριξη του Μεταπτυχιακού προγράμματος TIME-MBE στο Ρέθυμνο, την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου σας πραγματοποιείται το σεμινάριο για φοιτητές και αποφοίτους του Πανεπιστημίου Κρήτης, καθώς και για όλους τους ενδιαφερόμενους, για να μάθουν περισσότερα για το πως μπορούν να δραστηριοποιηθούν στο διαδίκτυο.

Στο 3ωρο σεμινάριο θα αποκτήσετε μία καλή βάση γνώσεων για τις μηχανές αναζήτησης, την ψηφιακή διαφήμιση, τα web analytics, και πολλά ακόμα και θα δείτε πως μπορείτε κι εσείς να αξιοποιήσετε το διαδίκτυο με σκοπό να  αναβαθμίσετε το βιογραφικό σας, να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας, και να διεκδικήσετε θέσεις σχετικές με την online διαφήμιση.

Μετά την ολοκληρωμένη παρακολούθηση του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα λάβουν ηλεκτρονικά, εντός 1 εβδομάδας, βεβαίωση παρακολούθησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν και να δηλώσουν συμμετοχή εδώ: goo.gl/BBdtR2 για το 3ωρο σεμινάριο του Grow Greek Tourism Online. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάσει της σειράς εγγραφής (ώρα προσέλευσης 15:30).

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017, 16:00-19:30

Αίθουσα Δ3, Πανεπιστημιούπολη Γάλλου, Ρέθυμνο

Όσοι ανυπομονούν να μάθουν περισσότερα σχετικά με το Digital Marketing, μπορούν να δημιουργήσουν το εξατομικευμένο πλάνο εκμάθησής σας στην ηλεκτρονική εκπαιδευτική πλατφόρμα του Grow Greek Tourism Online και να επωφεληθούν από περαιτέρω εκπαίδευση της Google στο δικό σας ρυθμό.

Αφού ολοκληρώσουν την εκπαίδευση μπορούν να πάρουν και το πιστοποιητικό ολοκλήρωσης με την υπογραφή του Grow Greek Tourism Online της Google και του IAB Europe.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News