default-image

Τι κάνει η Εύα Αντωνοπούλου στα Χανιά;

Κρήτη
Τι κάνει η Εύα Αντωνοπούλου στα Χανιά;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέσσερα εκατομμύρια Έλληνες μπαίνουν καθημερινά στο Facebook από τους οποίους τα 3,6 εκατομμύρια από το κινητό τους τηλέφωνο.

Σε μια χώρα των 11 εκατομμυρίων κατοίκων ,υπάρχουν 14 εκατομμύρια κινητά τηλέφωνα τα οποία οι χρήστες τους κοιτάζουν τουλάχιστον 100 φορές την ημέρα!  Επίσης κάθε μέρα γίνονται 8 δισεκατομμύρια προβολές βίντεο στο Facebook ενώ σε ετήσια βάση ανταλλάσσονται 3 τρισεκατομμύρια φωτογραφίες!

Όλα αυτά και πολλά ακόμη στοιχεία καθιστούν το Facebook αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας μας και βασικό εργαλείο για την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Σήμερα στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων πραγματοποιήθηκε το πρώτο σεμινάριο πληροφόρησης και εκπαίδευσης σε συνεργασία  με το Facebook Boost Your Business.

Την εκδήλωση διοργάνωσε το Ινστιτούτο «Cyber Security International» το οποίο έχει ιδρύσει ο πρώην επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος  Μανόλης Σφακιανάκης, σε συνεργασία με το facebook και τους Ξενοδόχους των Χανίων. Το παρών έδωσε η Γενική Γραμματέας Τουρισμού Ευριδίκη Κουρνέτα  ενώ την εκδήλωση συντόνιζε η δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Εύα Αντωνοπούλου.

Ρεπορτάζ: Βίκυ Παπαδογιαννάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News