default-image

Samsung Galaxy Note 7: Επιβεβαιώθηκε η έκδοση με 6GB RAM

Επιστήμη
Samsung Galaxy Note 7: Επιβεβαιώθηκε η έκδοση με 6GB RAM

Πριν ανακοινωθεί το Samsung Galaxy Note 7, οι πληροφορίες έκαναν λόγο για έκδοση με μνήμη RAM 6GB και χωρητικότητα 128GB. Η Samsung ωστόσο αρκέστηκε στα 4GB 4RAM και 64GB χωρητικότητα, όμως οι φήμες συνέχιζαν να επιμένουν για την νέα έκδοση.

Το Samsung Galaxy Note 7με μνήμη RAM 6GB και χωρητικότητα 128GB εμφανίστηκε να παίρνει πιστοποίηση από την ΤΕΝΑΑ ενώ πρόσφατα ακούστηκε ότι θα κυκλοφορήσει μόνο στην Κίνα με τιμή 914 δολάρια.

Όπως έχουμε ξαναπεί, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά καθώς τελικά η Samsung επιβεβαίωσε την ύπαρξη της νέας έκδοσης. Μιλώντας σε event στη Seoul, ο επικεφαλής της Samsung Mobile, Koh Dong-jin είπε πως θα έρθει η νέα έκδοση, αλλά προορίζεται μόνο για την Κίνα.

Ο ίδιος φαίνεται να είπε πως η νέα έκδοση θα κυκλοφορήσει στην Κίνα καθώς είναι μια αγορά όπου οι τοπικοί κατασκευαστές επιλέγουν επιθετικό marketing τονίζοντας την όλο και μεγαλύτερη μνήμη. Είναι γνωστό πως η Samsung έχει αντιμετωπίσει αρκετά «προβλήματα» από Κινέζους κατασκευαστές στην τοπική αγορά με τις πωλήσεις της να πέφτουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Επομένως, είναι λογικό να λανσάρει εκεί ότι καλύτερο διαθέτει και αυτό είναι η αναβαθμισμένη έκδοση του Samsung Galaxy Note 7 με μνήμη RAM 6GB και χωρητικότητα 128GB.

Δεν έγινε κάποια αναφορά αν θα έρθει στη διεθνή αγορά, αλλά το πιο πιθανό είναι πως όχι.

Πηγή: techblog.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News