default-image

Βουτιές δίπλα σε Κρητικούς για τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο

Επιστήμη
Βουτιές δίπλα σε Κρητικούς για τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στιγμές απόλυτης οικογενειακής ξεγνοιασιάς περνάει το τελευταίο διάστημα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού στο μπάσκετ Παναγιώτης Αγγελόπουλος, κάνοντας μάλιστα και θαλάσσια σπορ.

Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως άνθρωποι που έχουν μεγάλα πλούτη είναι δυσπρόσιτοι ή και πολλές φορές ιδιότροποι, όμως αυτό δεν φαίνεται να συμβαίνει με τον γνωστό μεγαλοπαράγοντα του ελληνικού μπάσκετ. Ο ίδιος βρέθηκε με την οικογένειά του στην γνωστή παραλία Μικρή Σάντα Μαρία της Πάρου, που αποτελεί πόλο έλξης για τους απανταχού λάτρεις της θάλασσας.

Λίγο παραπέρα μια παρέα Kρητικών, οι οποίοι θέλησαν να μεταφέρουν τις στιγμές ξεγνοιασιάς και την αυγουστιάτικη οικογενειακή ζέση που ακτινοβολούσε απέναντί τους μια οικεία προσωπικότητα.

«Στην αρχή νομίζαμε πως έμοιαζε με τον κ. Αγγελόπουλο, αλλά λίγο αργότερα σιγουρευτήκαμε ότι πρόκειται για τον ίδιο. Ήταν ιδιαίτερα προσιτός και συμπεριφερόταν όπως ο κάθε μπαμπάς στην καθημερινότητά του», αναφέρει στο neakriti.gr άνθρωπος από την παρέα των Κρητικών.

Μάλιστα ο ένας εκ των προέδρων του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Ολυμπιακού, έδειχνε να βρίσκεται σε εξαιρετική φυσική κατάσταση αφού δοκίμασε με ιδιαίτερη επιτυχία να κάνει και θαλάσσια σπορ.

Πάντως, η επίσκεψη στην μικρό απάνεμο κολπίσκο, που βρίσκεται δύο χιλιόμετρα από την γνωστή Νάουσα της Πάρου θα μείνει αξέχαστη στην παρέα των Κρητικών, αφού είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά έναν άνθρωπο που έχει συμβάλλει τα μέγιστα για την ανάδειξη του ελληνικού αθλητισμού. Πόσο μάλλον, όταν ένιωσαν ότι είναι ένας φυσιολογικός μπαμπάς που ζει την οικογενειακή του καθημερινότητα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News