default-image

Microsoft: "Συνεχίζουμε τις επενδύσεις στην Ελλάδα"

Οικονομία
Microsoft: "Συνεχίζουμε τις επενδύσεις στην Ελλάδα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε καμία περίπτωση δε θα ματαιωθεί κάποιο επενδυτικό πρόγραμμα της Microsoft στην Ελλάδα και, πολύ περισσότερο, μεταφοράς του στη Ρουμανία, όπως αναφέρθηκε σε σχετικά δημοσιεύματα, διευκρινίζει με ανακοίνωσή της σήμερα, Παρασκευή η Microsoft Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία προέβη στην ακόλουθη δήλωση με αφορμή μεμονωμένα δημοσιεύματα αναφορικά με την επενδυτική πολιτική της Microsoft που μιλούν για αναστολή των επενδυτικών δραστηριοτήτων της στην χώρα μας.

«Η εταιρεία συνεχίζει να υλοποιεί τις προγραμματισμένες επενδυτικές της δραστηριότητες στην χώρα, όπως άλλωστε κάνει τα τελευταία 20 χρόνια.

Ενδεικτικά αναφέρουμε, την ανάπτυξη διεθνούς Κέντρου Εξυπηρέτησης Πελατών με έδρα στην Αθήνα που δημιούργησε νέες θέσεις εργασίας και βρίσκεται ήδη σε λειτουργία από το 2013. Επίσης, το Κέντρο Καινοτομίας της Microsoft στα 7 χρόνια λειτουργίας του με στόχο την ενδυνάμωση της νεανικής επιχειρηματικότητας, έχει ήδη στηρίξει πάνω από 200 νεοφυείς ελληνικές εταιρείες.

Ως εκ τούτου δεν υφίσταται κανένα απολύτως θέμα ματαίωσης κάποιου επενδυτικού προγράμματος της Microsoft στην Ελλάδα και πολύ περισσότερο μεταφοράς του στη Ρουμανία, όπως αναφέρθηκε σε σχετικά δημοσιεύματα», καταλήγει η ανακοίνωση της Microsoft Ελλάδας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News