default-image

Στο πλευρό των πρωτοετών φοιτητών και φέτος η ΟΤΕ–COSMOTE

Επιστήμη
Στο πλευρό των πρωτοετών φοιτητών και φέτος η ΟΤΕ–COSMOTE

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάθος, επιμονή, δύναμη, αποφασιστικότητα, στήριξη, δέσμευση, στοιχεία απαραίτητα για τους νέους που όμως λείπουν από τον πίνακα της προσωπικότητάς τους τις περισσότερες φορές... κι αυτό γιατί, είτε δεν υπάρχει η απαραίτητη στήριξη από το περιβάλλον, είτε τα οικονομικά προβλήματα είναι εκείνα που κρύβουν την ανάγκη για ένα βήμα ελπίδας… ένα βήμα πίστης ένα παραπάνω βήμα στη μόρφωση.

Κι όμως, ο Όμιλος OTE-COSMOTE, για μία ακόμα χρονιά, αρωγός στις προσπάθειες των πρωτοετών φοιτητών είναι έτοιμος να χαρίσει σε 50 νέους υποτροφίες που θα αγγίξουν τα 750.000 ευρώ.

Έχει αποδειχτεί πως ο εν λόγω θεσμός των υποτροφιών, που εδώ και 13 χρόνια σκορπάει χαμόγελα σε νέους ανθρώπους, έχει στηρίξει έμπρακτα κατά τη διάρκεια των σπουδών τους  500 παιδιά, ενώ έχει διαθέσει περισσότερα από 2,9 εκ. ευρώ σε, σε παιδιά με σοβαρά οικονομικά προβλήματα αλλά και σε όσα είχαν καλή σχολική επίδοση.

Οι ενδιαφερόμενοι και οι οικογένειές τους το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να καταθέσουν  μία απλή διαδικτιακή αίτηση στο www.ote-cosmote-scholarships.gr, διαβάζοντας τους όρους και τις προϋποθέσεις στη στήλη των υποτροφιών. Γιατί, μέσα από αυτή την πρωτοβουλία Εταιρικής Υπευθυνότητας, ο ΟΤΕ και η COSMOTE κάνουν πράξη τη δέσμευσή τους να συμβάλλουν στην κάλυψη πραγματικών αναγκών και σε ένα καλύτερο και πιο δημιουργικό μέλλον για τους νέους. Για να φτάσεις και εσύ όπου δεν μπορείς…  

Λευτέρης Κουμαντάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News