default-image

Στο Πολυτεχνείο Κρήτης ο πρόεδρος της JR Technologies

Κρήτη
Στο Πολυτεχνείο Κρήτης ο πρόεδρος της JR Technologies

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίσκεψη στο Πολυτεχνείο Κρήτης πραγματοποίησε τη Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015 ο πρόεδρος της εταιρείας πληροφορικής JR Technologies, κ. George Khairallah, ο οποίος συναντήθηκε με τον πρύτανη του Ιδρύματος κ. Βασίλειο Διγαλάκη.

Η εταιρεία JR Technologies (www.jrtechnologies.com) δραστηριοποιείται στο χώρο ανάπτυξης λογισμικού αεροπορικών κρατήσεων με γραφεία στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, στην Ινδία και πρόσφατα στα Χανιά και την Αθήνα. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, πραγματοποιήθηκε μία σύντομη παρουσίαση των ειδικοτήτων των Σχολών του Ιδρύματος ενώ συζητήθηκε και η προοπτική άμεσης απασχόλησης αποφοίτων του Πολυτεχνείου Κρήτης στην εταιρεία JR Technologies.

Ο κ. Khairallah αναφέρθηκε εκτενώς στον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει αναλάβει παγκοσμίως η εταιρεία στην ανάπτυξη και υιοθέτηση της νέας γενιάς λογισμικού διαχείρισης και διανομής του αεροπορικού προϊόντος, ενώ εξέφρασε την πρόθεση της εταιρείας για στενή και εποικοδομητική συνεργασία με το Πολυτεχνείο Κρήτης.

Ο κ. Διγαλάκης χαρακτήρισε πολύ θετική για το Ίδρυμα και την πόλη την παρουσία μιας εταιρείας όπως η JR Technologies στα Χανιά, και αναφέρθηκε στην προοπτική ίδρυσης ενός κέντρου ανάπτυξης λογισμικού για τη φιλοξενία αντίστοιχων μεγάλων εταιρειών λογισμικού του κλάδου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News