default-image

Το αναδιπλούμενο πληκτρολόγιο της Microsoft

Επιστήμη
Το αναδιπλούμενο πληκτρολόγιο της Microsoft

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

H Microsoft παρουσίασε ένα αναδιπλούμενο πληκτρολόγιο που μπορεί να συνδεθεί ασύρματα με οποιαδήποτε συσκευή για να γράφετε τα κείμενά σας.

Η ασύρματη σύνδεση στο πληκτρολόγιο της Microsoft γίνεται μέσω Bluetooth, ενώ το αξεσουάρ αυτό είναι πλέον διαθέσιμο για αγορά σε τιμή που στις ΗΠΑ είναι 99,95 δολάρια. Η ονομασία του είναι Universal Folding Keyboard και μπορεί να συνεργάζεται με δύο συσκευές ταυτόχρονα.

Η εναλλαγή από την μία συσκευή στην άλλη γίνεται με το πάτημα ενός κουμπιού, έτσι ώστε να μπορείτε να πληκτρολογείτε ένα κείμενο στο tablet σας και ταυτόχρονα να μπορείτε να απαντήσετε σε ένα SMS που λάβατε στο επίσης συνδεδεμένο smartphone.

Οι διαστάσεις του Microsoft Universal Folding Keyboard είναι 295,1 x 125,3 x 5,75 χιλιοστά, ενώ όταν διπλώνεται φτάνει σε μήκος τα 147,6 χιλιοστά, ενώ σε πάχος διπλωμένο φτάνει τα 11,5 χιλιοστά. H Microsoft σημειώνει ότι το πληκτρολόγιό της είναι εξαιρετικά ανθεκτικό σε κακουχίες, ενώ η μπαταρία του προσφέρει αυτονομία τριών μηνών με μία μόλις φόρτιση.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με συσκευές που υποστηρίζουν το πρωτόκολλο ασύρματης συνδεσιμότητας Bluetooth 4.0, στοιχείο που σημαίνει ότι μπορεί να συνεργαστεί με iPad, iPhone, Android, Windows tablets και smartphones, αλλά όχι όλα τα Windows Phones, καθώς πολλά από αυτά δεν υποστηρίζουν το εν λόγω πρωτόκολλο.

Πηγή: pestaola.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News