Καινοτομία

Το πρόβλημα με τα smartphone που λυγίζουν χτύπησε και τη Sony

To Xperia Z3 smartphone από τη Sony φαίνεται πως θα έχει έναν πονοκέφαλο να αντιμετωπίσει μιας και όπως στην περίπτωση του iPhone 6 Plus την… πόρτα του χτύπησε το γνωστό πλέον σε όλους μας #bendgate, δηλαδή λύγισμα του κινητού.

Ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις ένας χρήστης του Google+ ξεκίνησε το θέμα και άμεσα έγινε viral στο διαδίκτυο. Ο ίδιος δηλώνει πως το Z3 λύγισε ενώ απλά το είχε στην τσέπη του παντελονιού του.

Σχόλια επικριτικά προς την εταιρεία γίνονται πλέον κατά χιλιάδες, με τη Sony να μην έχει κάνει επίσημα ακόμη κάποια ανακοίνωση για το εν λόγω θέμα.

Η Apple είχε κάνει δήλωση για το αντίστοιχο #bendgate του iPhone 6 Plus, που βέβαια δεν είχε πείσει και κανέναν αλλά το θέμα σταμάτησε να απασχολεί τους χρήστες της από τη στιγμή που σταμάτησαν να "ταλαιπωρούν" τις συσκευές τους.

Ιδού η απάντηση στο #bendgate του iPhone 6 Plus σε ένα βίντεο που αξίζει να δείτε:

Ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα του Z3 και που το κάνει να διαφοροποιείται από το αντίστοιχο του 6 Plus είναι πως η οπίσθια πλευρά του είναι καλυμμένη από γυαλί και έτσι αυτό σημαίνει και μεγαλύτερα ευπάθεια σε ραγίσματα αν όντως λυγίζει τόσο εύκολα.

Συμπερασματικά το bendgate φαίνεται πως και το 2015 θα απασχολήσει αρκετούς χρήστες smartphones.

Πηγή: appleworldhellas.com

Σχόλια