default-image

Έπιασε την κλέφτρα... μέσα από το Skype

Life
Έπιασε την κλέφτρα... μέσα από το Skype

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διαδικτυακή επικοινωνία πέραν του έργου το οποίο επιτελεί (να... μας φέρνει πιο κοντά, ανεξαρτήτως που βρισκόμαστε σε όλη την υφήλιο) βοηθά και στον εντοπισμό... λωποδυτών!

Μια κλέφτρα πορτοφολιού εντοπίστηκε στην Αυστραλία και απολύθηκε από την δουλειά της, διότι την... είδε ο πατέρας ενός Έλληνα, κάτοικου Μελβούρνης, μέσα από το Skype!

Ο Ελληνας, που κατοικεί μόνιμα στη Μελβούρνη, πήγε στο νοσοκομείο ώστε  να δει τον νεογέννητο γιο του. Εκεί, σε ένα δωμάτιο που υπάρχει για αυτό το σκοπό, κάλεσε μέσω της υπηρεσίας βιντεοκλήσεων, Skype, τον πατέρα του στην Ελλάδα, στον οποίο ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα. Κάποια στιγμή τον φώναξαν οι νοσοκόμες να πάει να δει το μωρό, κι έφυγε αφήνοντας ανοιχτό τον φορητό υπολογιστή του αλλά και το Skype.

Το σακάκι με το πορτοφόλι του βρισκόταν στην ντουλάπα του δωματίου. Όταν ο ευτυχής πατέρας του νεογέννητου επέστρεψε για να συνεχίσει τη συνομιλία με τον πατέρα του στην Ελλάδα, βρέθηκε προ εκπλήξεως. Ο πατέρας του του είπε ότι είδε μία νοσοκόμα που εισήλθε στο δωμάτιο να κλέβει το πορτοφόλι από το σακάκι του.

Το περιστατικό περιέγραψε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Μελβούρνης 3AW η μάνα του νεογέννητου, Χρύσα, και το επιβεβαίωσε το νοσοκομείο Epworth Hospital, εκπρόσωπος του οποίου δήλωσε ότι η νοσοκόμα απολύθηκε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News