default-image

Το iPhone 6 κυκλοφορεί στην Ελλάδα στις 24 Οκτωβρίου

Επιστήμη
Το iPhone 6 κυκλοφορεί στην Ελλάδα στις 24 Οκτωβρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ελληνικό κοινό πρέπει να περιμένει μέχρι τον Οκτώβριο για να αποκτήσει το νέο δημοφιλές smartphone της Apple, το iPhone 6. Όπως έγινε γνωστό χθες Παρασκευή τότε θα γίνει διαθέσιμο στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου.

Το iPhone 6 θα κυκλοφορήσει, ως γνωστόν, σε δύο εκδόσεις με διαφορετικά μεγέθη οθόνη. Η "απλή" έκδοση θα εξοπλίζεται με οθόνη 4,7 ιντσών, ενώ το μεγαλύτερο iPhone 6 Plus θα έρθει με οθόνη 5,5 ιντσών.

Το iPhone 6, ωστόσο, έκανε ντεμπούτο χθες σε ορισμένες χώρες ανά την υφήλιο προκαλώντας φρενίτιδα στα Apple Store.

Στο πρώτο κύμα διάθεσης της συσκευής ήταν οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, η Βρετανία, η Γαλλία, η Γερμανία, η Αυστραλία, το Χονγκ-Κονγκ, η Σιγκαπούρη και η Ιαπωνία.

Από τους πρώτους ευτυχείς κατόχους του νέου smartphone ήταν οι Αυστραλοί, μιας και εκεί λόγω διαφοράς ώρας τα καταστήματα ήταν τα πρώτα που άνοιξαν και τα πλήθη που περίμεναν υπομονετικά στην ουρά όρμησαν για να αποκτήσουν τη νέα συσκευή.

Στο κεντρικό Apple Store, στην ουρά μήκους σχεδόν μισού χιλιομέτρου είχαν στηθεί 1.200 πελάτες, τη στιγμή που οι πόρτες άνοιγαν, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που είχαν πιάσει θέση εδώ και μέρες έξω από κατάστημα της Apple, προκειμένου να είναι σίγουροι ότι θα κάνουν δικό τους το iPhone 6.

Μάλιστα, δεν έλειψαν και τα απρόοπτα, καθώς ο πρώτος τυχερός κάτοχος ενός iPhone 6, μόλις βγήκε έξω από το Apple Store στο Perth, όντας υπερβολικά ενθουσιασμένος να δείξει τη συσκευή σε μια ρεπόρτερ, έριξε κάτω το smartphone! Ευτυχώς για τον ίδιο, η συσκευή δεν έσπασε.

Ανάλογες στιγμές φρενίτιδας παρατηρήθηκαν και στην Ιαπωνία...

Η Apple δήλωσε ότι έλαβε 4 εκατ. προ-παραγγελίες για τα νέα iPhone 6 και iPhone 6 Plus, ξεπερνώντας κατά πολύ τον αντίστοιχο αριθμό για το iPhone 5.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News