default-image

Πόσο θα ζήσεις; Μία εφαρμογή έχει την απάντηση!

Επιστήμη
Πόσο θα ζήσεις; Μία εφαρμογή έχει την απάντηση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλέον μπορεί να βρει κανείς μία εφαρμογή για το οτιδήποτε. Από το πώς μπορεί να βελτιώσει κάποιος την ερωτική του ζωή μέχρι τρόπους για να... καταραστεί τους αντιπάλους του. Στο χέρι του είναι όλα: εκείνο που κρατά το smartphone ή το tablet του.

Αφού λοιπόν οι εφαρμογές υπόσχονται μία καλύτερη ζωή, τώρα ήρθε και η απάντηση στο μεγάλο ερώτημα, με τον ίδιο πάντα τρόπο. Το πόσο θα διαρκέσει αυτή η ζωή.

Η εφαρμογή Ignite Wellness Lifestyle Tracker υπολογίζει το προσδόκιμο ζωής λαμβάνοντας υπόψη στοιχεία όπως το πόσο συχνά καταναλώνει ο χρήστης... πίτες, μέχρι το κάθε πότε γυμνάζεται. Στο iphone ή το ipad λειτουργεί σε συνδυασμό με μία συσκευή που αξιολογεί διαρκώς το βάρος και το επίπεδο της φυσικής κατάστασης του ατόμου που το χρησιμοποιεί.

Και καθώς, προφανώς, η εφαρμογή λειτουργεί ως ώθηση για την υιοθέτηση ενός καλύτερου τρόπου ζωής, δημιουργεί και το ανάλογο κλίμα. Θέτει στο χρήση στόχους, τον ενθαρρύνει διαρκώς για να τους πετύχει, δίνει βαθμούς επιβράβευσης και μέσω των social media προκαλεί τους χρήστες να μπουν σε έναν υγιή ανταγωνισμό μεταξύ τους. Όλα αυτά βέβαια για κάποιον που είναι πρόθυμος να μπει σε αυτό το... μονοπάτι. Γιατί εκείνοι που επιμένουν στις κακές συνήθειες, σίγουρα δε θα ενθουσιαστούν με μία εφαρμογή που τους θυμίζει πόσο λίγος χρόνος τους απομένει σε αυτό τον κόσμο!

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News