Εθνικές Εκλογές 2023 - Ελλάδα

Tα ευτράπελα της κάλπης και στο βάθος... σύλληψη για σεξουαλική παρενόχληση 19χρονου από 70χρονο στο εκλογικό κέντρο

Αυτή η εκλογική αναμέτρηση τα είχε όλα εκτός από το εντυπωσιακό αποτέλεσμα, σε αρκετά εκλογικά κέντρα δεν έλειψαν και τα ευτράπελα

Αυτή η εκλογική αναμέτρηση τα είχε όλα εκτός από το εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Σε αρκετά εκλογικά κέντρα της χώρας δεν έλειψαν και τα ευτράπελα. 

Είχε μαλλιοτραβήγματα στην εφορευτική επιτροπή, λυποθυμίες δικαστικών αντιπροσώπων, εξαφανίσεις δικαστικών αντιπροσώπων με το σάκο ,γαμπρός που πήγε να ψηφίσει πριν πάει στην εκκλησία να πανρευτεί, ζευγάρι μετά που παντρέυτηκε πήγε να ψηφίσει, ψηφοφόρος πήγε καβάλα στ άλογο του και με την συνοδεία μικρού γαιδουριού  ...και ακόμη είχε καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση 19χρονου από ένα 70χρονο μέσα σε εκλογικό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του ασυγκράτητου 70χρονου για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο νεαρός, ο οποίος υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία, στις 7 το πρωί της Κυριακής πήγε στο 23ο Γυμνάσιο- Λύκειο προκειμένου να ψηφίσει και ο κατηγορούμενος του έπιασε τα γεννητικά όργανα παροτρύνοντας τον να πάνε στην τουαλέτα, για να προβεί σε πράξη αυνανισμού.

Σχόλια