Εθνικές Εκλογές 2023 - Ελλάδα

Εκλογές 2023: Κυριάκος Βελόπουλος - Περάσαμε από τη φωτιά και βγήκαμε αλώβητοι

"Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους μας ψήφισαν τις Ελληνίδες και τους Έλληνες"

Σε δήλωση προχώρησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ο κ. Κυριάκος Βελόπουλος. «Το σύστημα είχε δώσει τα ρέστα του ώστε να μείνει η Ελληνική Λύση εκτός Βουλής. Από 10 βουλευτές πήγαμε στους 16. Ευχαριστούμε τις Ελληνίδες και τους Έλληνες που τίμησαν και εμπιστεύτηκαν την Ελληνική Λύση. Περάσαμε από φωτιά, περάσαμε από τυφώνα, μείναμε όρθιοι και συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε. Θα συνεχίσουμε να τιμούμε τον ελληνικό λαό. Εμείς δεν προδώσαμε κανέναν. Είμαστε το μοναδικό ελληνικό πατριωτικό κόμμα. Το αποδείξαμε και θα συνεχίσουμε να το αποδεικνύουμε καθημερινά. Ευχαριστούμε από τα βάθη της ψυχής μας». Τα «πυρά» του έστρεψε στις εταιρείες δημοσκοπήσεων, οι οποίες τους παρουσίαζαν με ελάχιστο ποσοστό.


Σε ανάρτηση στο Twitter προχώρησε επίσης ο Κυριάκος Βελόπουλος. «Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους μας ψήφισαν τις Ελληνίδες και τους Έλληνες! Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους αγωνίστηκαν εναντίον των συκοφαντιών των ύβρεων των ψεμάτων λέγοντάς το μεγάλο ναι στην ελληνική λύση!», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Βελόπουλος.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Κυριάκου Βελόπουλου:

"Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους μας ψήφισαν τις Ελληνίδες και τους Έλληνες! Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους αγωνίστηκαν εναντίον των συκοφαντιών των ύβρεων των ψεμάτων λέγοντάς το μεγάλο ναι στην ελληνική λύση! Περάσαμε από φωτιά  πέρασαν από τυφώνα  και βγήκαμε κερδισμένοι! Συνεχίζουμε να τιμούμε τους Έλληνες  και τις Ελληνιδες συνεχίζουμενα αγωνιζόμαστε για αυτούς, είμαστε το μοναδικό Ελληνικό πατριωτικό κόμμα της βουλής! Καλούμε όλους τους πατριώτες ψηφοφόρους να στρατευθούν δίπλα στην Ελληνική Λύση διότι έρχονται τεράστιες μάχες! Συνεχίζουμε την ανηφόρα για την κορυφή".

Σχόλια