Εθνικές Εκλογές 2023

Εκλογές 2023: Στο Αρκαλοχώρι ψήφισε ο Νίκος Ανδρουλάκης - «Καλώ τον ελληνικό λαό να γυρίσει την πλάτη στην τοξικότητα»

Χαμογελαστός στην κάλπη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής

Στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου Κρήτης ψήφισε στις 10:00 το πρωί της Κυριακής 21 Μαΐου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αρκαλοχωρίου (εκλογικό τμήμα 431), χαμογελαστός και χαιρέτησε έναν προς έναν τους εκλογικούς αντιπροσώπους με χειραψία.

«Ήρθε η ώρα του κυρίαρχου ελληνικού λαού. Καλώ κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα με ελπίδα και με αισιοδοξία να στηρίξει τη νέα προσπάθεια που κάνουμε. Και δεσμεύομαι ότι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος που θα μειώσει τις ανισότητες. Με δημόσια υγεία, δημόσια παιδεία, με ίσες ευκαιρίες για όλα τα ελληνόπουλα και βέβαια μια βιώσιμη ανάπτυξη που θα σέβεται το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Τους καλώ να γυρίσουν την πλάτη στην τοξικότητα, στη διχόνοια. Να γυρίσουν την πλάτη σε όσους περιφρονούν τα πραγματικά τους προβλήματα. Σε όσους τα κάνουν όλα μόνο για την εξουσία. Είναι ικανοί να γίνουν ικέτες των ψήφων της Χρυσής Αυγής. Κι από την άλλη να στήσουν ένα παρακράτος εις βάρος της Δημοκρατίας και του ελληνικού λαού. Σήμερα ήρθα εδώ να ασκήσω τα εκλογικά του δικαιώματα στον τόπο καταγωγής μου στο Αρκαλοχώρι για να υπογραμμίσω πιο είναι το επιτελικό κράτος του κυρίου Μητσοτάκη. Ήταν ένα περίβλημα του χάους και του πελατειασμού. Και αυτό από το ότι δύο χρόνια μετά το σεισμό εδώ οι πολίτες του Αρκαλοχωρίου συνεχίζουν να ζουν κάτω από δραματικές συνθήκες στα κοντέινερ. Γι’ αυτό λοιπόν ελληνικέ λαέ σου αξίζουν πολύ περισσότερα και είμαστε εδώ στη νέα αυτή προσπάθεια να σου τα προσφέρουμε», δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης από το Αρκαλοχώρι.

 

 

Σχόλια