Εθνικές Εκλογές 2023

LIVE - Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Πάτρα

Στην Πάτρα η τελευταία ομιλία του Αλέξη Τσίπρα πριν από τις εκλογές της 21ης Μαΐου

Μήνυμα νίκης έστειλε από την Πάτρα ο Αλέξης Τσίπρας λίγες ώρες πριν τις κρίσιμες εκλογές της 21ης Μαΐου λέγοντας πως η Πάτρα σφραγίζει το «Συμβόλαιο της Αλλαγής».

«Χθες βράδυ η Αθήνα αποφάσισε. Απόψε η Πάτρα βάζει τη σφραγίδα. Ο εφιάλτης τελειώνει, η αλλαγή ξημερώνει», είπε αρχικά ο Αλέξης Τσίπρας και συμπλήρωσε: «Από εδώ, από το κάστρο της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης, υψώνουμε ανάστημα στην αδικία. Ανάστημα στην ανασφάλεια. Και απλώνουμε το χέρι της ενότητας και της συνεργασίας. Σε κάθε δημοκράτη, κάθε προοδευτικό πολίτη της πατρίδας».

«Την Κυριακή, με την ψήφο του λαού, λέμε καληνύχτα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και λέμε καλημέρα στην Αλλαγή. Σε μια νέα Ελλάδα ελπίδας, σιγουριάς, προοπτικής», ανέφερε.

Δείτε LIVE την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Πάτρα:

Ο Αλέξης Τσίπρας έστρεψε τα πυρά του εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη λέγοντας πως επί τέσσερα χρόνια μια ολόκληρη κοινωνία βίωσε το δόγμα του σοκ από αυτόν που υποσχέθηκε καλύτερες δουλειές, καλύτερους μισθούς και φροντίδα για τη μεσαία τάξη. «Και την κατάντησε να ζεί με κουπόνια», είπε ο Αλέξης Τσίπρας. «Και να που σήμερα, στην τελευταία στροφή πριν τις κάλπες. Στην τελευταία του συνέντευξη στον αγαπημένο του ΣΚΑΙ, του ξέφυγε και μας μαρτύρησε πιο είναι το σχέδιό του για τη μεσαία τάξη. Να τιμωρήσει και να τσακίσει τους δανειολήπτες που κατάφεραν να σώσουν τα σπίτια τους από το Νόμο Κατσέλη. Το είπε επί λέξη», είπε από την Πάτρα ο Αλέξης Τσίπρας.

Σχόλια