Εθνικές Εκλογές 2023

Κυριάκος Μητσοτάκης: Τι είπε για τους Αλέξη Τσίπρα και Νίκο Ανδρουλάκη (vid)

Αναφέρθηκε στο διακύβευμα των εκλογών και όντας αισιόδοξος για το αποτέλεσμα της κάλπης κάνοντας λόγο για καθαρή νίκη της Νέας Δημοκρατίας

«Είναι πολιτικοί αντίπαλοι με την έννοια ότι διεκδικούμε ο καθένας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», είπε αρχικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο MEGA.


Την τελευταία του συνέντευξη πριν τις εκλογές της 21ης Μαΐου έδωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο όπου αναφέρθηκε στο διακύβευμα των εκλογών και όντας αισιόδοξος για το αποτέλεσμα της κάλπης κάνοντας λόγο για καθαρή νίκη της Νέας Δημοκρατίας.

Στο τέλος της συνέντευξης ο πρωθυπουργός κλήθηκε να περιγράψει τον Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Ανδρουλάκη. «Είναι πολιτικοί αντίπαλοι με την έννοια ότι διεκδικούμε ο καθένας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», είπε αρχικά.


«Για τον Νίκο Ανδρουλάκη δεν μπορώ να σας πω πολλά γιατί δεν τον έχω γνωρίσει ποτέ. Σε πολιτικό επίπεδο η άποψή μου είναι ότι έχει φέρει το ΠΑΣΟΚ πολύ πιο κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ και έχει πάρει αποστάσεις από αρκετούς συμπολίτες μας που στήριξαν και στηρίζουν του ΠΑΣΟΚ και δεν αισθάνονται άνετα με αυτή τη μονομανία προσωπικής επίθεσης εναντίον μου», είπε χαρακτηριστικά.

«Με τον κ. Τσίπρα γνωριζόμαστε πολύ καιρό το μόνο που θέλω να πω είναι ότι είμαστε πολύ διαφορετικοί άνθρωποι και χαρακτήρες», είπε μιλώντας για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε το απόσπασμα

Σχόλια