default-image

"Πόλεμος" ανακοινώσεων Ν.Δ.-ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση στον Γ. Καμίνη

Ελλάδα
"Πόλεμος" ανακοινώσεων Ν.Δ.-ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση στον Γ. Καμίνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Πόλεμος" ανακοινώσεων μεταξύ της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ ξέσπασε το Σάββατο με αφορμή τη χθεσινή φραστική επίθεση στο δήμαρχο Αθηναίων στο χώρο της "Τεχνόπολης" μπροστά σε μέλη της οικογένειάς του από υποστηριχτές της κατάληψης της βίλας "Αριάδνη".

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ ότι ενθαρρύνει αντίστοιχες πρακτικές. «Θα ευχόμασταν ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ, μια και που, πλέον, κατέχει και το θεσμικό ρόλο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, θα καταδίκαζε την επίθεση. Δυστυχώς, με τη μέχρι τώρα στάση του για άλλη μια φορά ενθαρρύνει αντίστοιχες πρακτικές», ανέφερε ο κ. Κεδίκογλου, καταδικάζοντας την επίθεση σε βάρος του Γιώργου Καμίνη.

«Ένα μόνο πρέπει να γνωρίζουν τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ, όσο και η Νεολαία του που επιμένουν να προκαλούν: ότι όλα τα στέκια ανομίας, τα ορμητήρια των κουκουλοφόρων και η απλόχερη πολιτική κάλυψη που απολάμβαναν, τελειώνουν οριστικά», υπογράμμισε.  

Άμεσα απάντησε η Κουμουνδούρου που χαρακτήρισε «γκεμπελικού τύπου» τις δηλώσεις του Σίμου Κεδίκογλου. «Θέλουμε να εκφράσουμε τη συμπάθειά μας στον κ. Καμίνη για τη φραστική επίθεση που δέχτηκε παρουσία της οικογένειάς του. Οι οποιεσδήποτε διαφωνίες και αντιρρήσεις με τα έργα και τις ημέρες του κ. δημάρχου δε δικαιολογούν τέτοιες συμπεριφορές», τόνισε ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Όσον αφορά στις γκεμπελικού τύπου δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου τον καλούμε να βγάλει επιτέλους την κουκούλα για να δει καλύτερα και να μας πει πού είναι τα κλεμμένα και οι μίζες που τόσα χρόνια στελέχη του κόμματός του και του μνημονιακού συνεταίρου του, του ΠΑΣΟΚ, έφαγαν και έβγαλαν στο εξωτερικό. Η ανομία και η συγκάλυψη έφτασαν στο τέλος τους», κατέληξε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Λίγο αργότερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανήλθε στο θέμα και επανέλαβε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει το θάρρος να καταδικάσει τους κουκουλοφόρους. «Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης», είπε. «Ούτε και τώρα έχει το θάρρος να καταδικάσει τους εκλεκτούς του κουκουλοφόρους αλλά και τους βουλευτές του που υποκινούν τέτοιες ενέργειες. Τον παραδίδουμε στην κρίση του ελληνικού λαού», κατέληξε ο Σίμος Κεδίκογλου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News