Ελλάδα

Νέα ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του Mega

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ με νέα ανακοίνωσή του επαναφέρει τα ερωτήματα που είχε θέσει σε παλαιότερη αναφορά του εναντίον του τηλεοπτικού σταθμού Mega. «Σε κανένα από τα ερωτήματα που θέσαμε προς το σταθμό δεν πήραμε απάντηση», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

«Η πολιτική συγκάλυψης εκ μέρους των μνημονιακών εταίρων και περιορισμού του σκανδάλου της λίστας Λαγκάρντ στο πρόσωπο του κ. Παπακωνσταντίνου αποτελεί την τελευταία μάχη υπεράσπισης ενός φαύλου πολιτικού συστήματος που εξέθρεψε τη φοροδιαφυγή, τη διαφθορά και κατέστησε τη διαπλοκή καθεστωτική δομή.

Τέλος, σε σχέση με τη χθεσινή ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού Mega και την άρνησή του να παρουσιάσει την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, επισημαίνουμε πως σε κανένα από τα ερωτήματα που θέσαμε προς το σταθμό δεν πήραμε απάντηση.

Τα επαναδιατυπώνουμε: Ο κ. Βενιζέλος κράτησε κρυφά στην ιδιωτική του πρόσβαση την εν λόγω λίστα κατά τη διάρκεια δύο κρίσιμων εκλογικών αναμετρήσεων; Είναι εντός της λίστας "βασικός μέτοχος" του τηλεοπτικού σταθμού; Όσον αφορά δε στο ύψος του δανείου τα στοιχεία που αναφέρουμε είναι από την ανακοίνωση του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Την ίδια, όμως, δυνατότητα πρόσβασης σε τραπεζικό δανεισμό την έχει ισοτίμως και κάθε άλλη ελληνική επιχείρηση, από αυτές που στη συντριπτική τους πλειοψηφία βάζουν λουκέτο η μία μετά την άλλη;».

Σχόλια