Ελλάδα

"Η χρονιά που πέρασε ήταν μια κακή χρονιά - Θα αγωνιστούμε να εφαρμοστεί το Σύνταγμα"

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνος Καμμένος, εξερχόμενος από το Προεδρικό Μέγαρο, σε συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την ανταλλαγή ευχών, δήλωσε ότι:

«Σήμερα, πρώτη ημέρα του χρόνου, θέλω να ευχηθώ εκ μέρους των Ανεξάρτητων Ελλήνων καλή χρονιά σε όλους τους Έλληνες, τους Έλληνες που ζουν εδώ στην μητροπολιτική Ελλάδα, αλλά και στους Έλληνες της ομογένειας.

Η χρονιά που πέρασε ήταν μια κακή χρονιά για την πατρίδα μας, μια χρονιά που φτωχοποιήθηκαν πολλοί Έλληνες, που εξαθλιώθηκε η Ελληνική οικογένεια, που καταρρίψαμε όλα τα ρεκόρ στις αυτοκτονίες και στη χρήση ψυχοφαρμάκων, που η μεσαία τάξη διαλύθηκε και αποκτήσαμε νεόπτωχους.

Αλλά το κυριότερο από όλα, απωλέσαμε την εθνική κυριαρχία της χώρας, γιατί κάποιοι αποφάσισαν με οικονομικά μέσα να υποδουλώσουν την πατρίδα μας.

Θα αγωνιστούμε τη χρονιά που έρχεται να επανέλθει η τάξη, να εφαρμοστεί το Σύνταγμα το οποίο έχει καταλυθεί, οι ελληνικές οικογένειες να μπορούν να ζήσουν με αξιοπρέπεια, με ένα κράτος το οποίο θα μπορεί να συνδράμει τους πολίτες και να μην είναι εχθρός των πολιτών.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, πιστοί στις αρχές και τις αξίες μας και πιστοί πρώτα από όλα στον άνθρωπο, γιατί μεγαλύτερη σημασία σε μια Δημοκρατία, έχει η δυνατότητα των πολιτών να ζουν αξιοπρεπώς».

Σχόλια