Πολύκαρπος Σπέντζας: Ο ασυρματιστής που κατεβαίνει με κόμμα στις εκλογές - Τα UFO και το Τρίγωνο των Βερμούδων (vid)

Ελλάδα
Πολύκαρπος Σπέντζας: Ο ασυρματιστής που κατεβαίνει με κόμμα στις εκλογές - Τα UFO και το Τρίγωνο των Βερμούδων (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη λίστα με τα 32 πολιτικά κόμματα που έλαβαν το πράσινο φως για τη συμμετοχή τους στις εκλογές της 25ης Ιουνίου είναι και η πολιτική κίνηση του Πολύκαρπου Σπέντζα

H ανακοίνωση του Αρείου Πάγου για τα κόμματα που εγκρίθηκαν να συμμετάσχουν στις εκλογές της 25ης Ιουνίου έκρυβε και μία έκπληξη. Ανάμεσα στα 32 ψηφοδέλτια βρίσκεται και ένας ανεξάρτητος υποψήφιος, που το ψηφοδέλτιο του φέρει το όνομα:

Σπέντζας Πολύκαρπος, ασυρματιστής του πλοίου «ΠΟΘΥΤΗ 1978» - Τρίγωνο Βερμούδων -UFO- USO Extraterrestials- Einstein - ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΠΑΥΛΟΣ.

Πολλοί είναι λοιπόν αυτοί που αναρωτιούνται ποιος είναι ο Πολύκαρπος Σπέντζας, ο οποίος αναφέρεται στους εξωγήινους, στο τρίγωνο των Βερμούδων και στον Άλμπερτ Αϊνστάιν.

Ο Πολύκαρπος Σπέντζας λοιπόν έχει εργαστεί παλαιότερα ως ασυρματιστής σε πλοία και έχει τοποθετηθεί αρκετές φορές σχετικά με τα θέματα που αναφέρει στο ψηφοδέλτιό του.

Τον Νοέμβριο του 1978, έζησε μια «συγκλονιστική εμπειρία», όπως περιγράφει, στο Τρίγωνο των Βερμούδων ως ασυρματιστής του πλοίου «POTHITI S.W.J.C» που πέρασε από την περιοχή. Μετά από λίγα χρόνια, συγκεκριμένα το 1995, περιέγραψε τα όσα είδε και βίωσε στην εφημερίδα «Αδέσμευτος Τύπος».

«Ξεκινήσαμε από το Porto Matanzas, στην Κούβα, με προορισμό το Αλγέρι. Είχαμε μέσο όρο ταχύτητας 11 ναυτικά μίλια. Λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι (τοπική ώρα), οι αξιωματικοί της Γέφυρας του πλοίου έμοιαζαν αλαφιασμένοι. Μετρούσαν και ξαναμετρούσαν τα μίλια.

Είναι γεγονός ότι όλοι στο πλήρωμα είχαμε παρατηρήσει ότι το πλοίο έπλεε με ασυνήθιστα μεγάλη ταχύτητα, αλλά τα όργανα δε συμφωνούσαν με αυτό, καθώς έδειχναν σταθερή ταχύτητα 10-11 ναυτικών μιλίων. Μερικοί από τους συναδέλφους μου υπέθεσαν αρχικά μήπως είχα κάνει κάποιο λάθος στο χρονόμετρο, μιας και ήμουν ο ασυρματιστής. Μα, δεν είχε γίνει κάτι τέτοιο και το πλοίο έσχιζε τα κύματα σαν δελφίνι» περιγράφει αρχικά ο ίδιος.

Ο κ. Σπέντζας λέει πως τα λεπτά έμοιαζαν με ώρες και τα ρολόγια του πλοίου πήγαιναν δύο ώρες μπροστά. Επιπλέον θυμάται πως ο τιμονιέρης αδυνατούσε να κρατήσει σε σταθερή πορεία καθώς η πυξίδα «γύριζε σαν τρελή»!

«Μα, το πιο παράξενο απ’ όλα έγινε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα. Ο μάγειρας κι εγώ παίζαμε τάβλι στο καπνιστήριο, όταν ξαφνικά είδαμε πίσω και αριστερά του πλοίου, δηλαδή στη βορειοδυτική του πλευρά, σε απόσταση λίγων μόνο μιλίων, ένα μεγάλο λευκό Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο στον ουρανό. Κατόπιν, φάνηκαν δύο μικρότερα ιπτάμενα αντικείμενα στα δυτικά του μεγάλου και, μάλιστα, το ένα από αυτά προσκολλήθηκε πάνω του. “Πειράματα των Αμερικανών…”, υπέθεσα και δεν τα ξαναείδα.

Με αφορμή την εξαφάνιση του πιλότου Frederick Valentich το 1978, ο Πολύκαρπους Σπέντζας είχε μιλήσει σε ένα κανάλι στο YouTube υποστηρίζοντας πως έπαιξαν ρόλο οι ιπτάμενοι δίσκοι. Ο κ. Σπέντζας ανέφερε πως «όπως έλεγε ο Αινστάιν η καρδιά πάει 70 το… λεφτό αλλά το λεφτό στις ταχύτητες του τρένου άμα είναι υπερφωτεινές διαστέλλεται ο χρόνος. Πάει με 70 στο άπειρον. Το ίδιο συμβαίνει και στη βαρύτητα». Και συνέχισε λέγοντας πως «οι ιπτάμενοι δίσκοι κινούνται με ένα είδος τεχνητής βαρύτητας όπως έλεγε ο φυσικός εκ Σαντορίνης Παύλος».

Τέλος, κλείνει το βίντεο λέγοντας πως «το Τρίγωνο των Βερμούδων, σύμφωνα με τον Αϊνστάιν είναι μία γέφυρα προς άλλα σύμπαντα. Αλλά δεν μένουν μόνοι οι ιπτάμενοι δίσκοι στο Τρίγωνο των Βερμούδων».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News