Πάρος: Συνελήφθησαν 21 άτομα που είχαν στήσει παράνομη κατασκήνωση, ανάμεσά τους δύο φυγόποινες

Ελλάδα
Πάρος: Συνελήφθησαν 21 άτομα που είχαν στήσει παράνομη κατασκήνωση, ανάμεσά τους δύο φυγόποινες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατά τη διάρκεια της στοχευμένης έρευνας που έκαναν στον χώρο οι αστυνομικοί, προσήχθησαν στο τμήμα συνολικά 21 κατασκηνωτές, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κατάληψη δημόσιου χώρου και παράνομη κατασκήνωση

Την επέμβαση των αστυνομικών του τοπικού τμήματος προκάλεσε η καταγγελία του τοπικού Δήμου για μια παράνομη κατασκήνωση που είχε στηθεί σε δημόσιο κοινόχρηστο χώρο στην Πάρο, όπου είχαν καταληφθεί θέσεις στάθμευσης και δεν καλύπτονταν οι προϋποθέσεις υγιεινής.

Κατά τη διάρκεια της στοχευμένης έρευνας που έκαναν στον χώρο οι αστυνομικοί, προσήχθησαν στο τμήμα συνολικά 21 κατασκηνωτές, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κατάληψη δημόσιου χώρου και παράνομη κατασκήνωση. Ωστόσο, από την διασταύρωση των στοιχείων τους προέκυψε ότι μεταξύ τους ήταν και δυο φυγόποινες.

Πρόκειται για δυο Ελληνίδες και συγκεκριμένα μια 22χρονη σε βάρος της οποίας εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις για κλοπές και μια 43χρονη που είχε καταδικαστεί για απόπειρα κλοπής. Οι δυο γυναίκες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News