Τσίπρας: «Θα κριθούμε όλοι στις 26 του μήνα και συλλογικά και ατομικά» (vid)

Ελλάδα
Τσίπρας: «Θα κριθούμε όλοι στις 26 του μήνα και συλλογικά και ατομικά» (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ενισχυμένη αναλογική όποιος προοδευτικός πολίτης δεν ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ, αντικειμενικά ενισχύει το σχέδιο Μητσοτάκη, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ και τη δημοσιογράφο Σία Κοσιώνη, μίλησε το βράδυ της Πέμπτης, 8 Ιουνίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, όπως τόνισε, «οι δηλώσεις Πνευματικού αποκαλύπτουν την κρυφή ατζέντα του κ. Μητσοτάκη στην Υγεία».

Όταν έκανε ο κ. Κατρούγκαλος έκανε μια δήλωση που δεν ήταν στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, αποφάσισα να τεθεί εκτός ψηφοδελτίων, υπενθύμισε ο Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε: Ο κ. Μητσοτάκης, παρότι ο κ. Πνευματικός έκανε την απαράδεκτη δήλωση για διαλογή ασθενών στο ΕΣΥ, δεν έκανε τίποτα - τον κράτησε.

//--> //-->

Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι το όραμα του 2027 για την Ελλάδα ως χώρα ευημερίας, δικαιοσύνης, ισότητας και δημοκρατίας - αυτό είναι το πρόγραμμά μας, σημείωσε. Όπως είπε, στις προηγούμενες εκλογές έγινε συζήτηση για κυρίως για το χθες και δεν δεν καταφέραμε να επικοινωνήσουμε με τον καλύτερο τρόπο τις προτάσεις μας.

Mea Cupla είπε ο Αλέξης Τσίπρας για την απλή αναλογική. Ήταν ένα όραμα που δεν περπάτησε, δεν κρύφτηκα ποτέ από την ευθύνη, πρόσθεσε. «Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν, είναι και θα είναι κόμμα εξουσίας», τόνισε και συμπλήρωσε ότι η μάχη αλλαγής των συσχετισμών μπορεί να είναι δύσκολη αλλά «θα το παλέψουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο». Η απλή αναλογική λειτούργησε στον κατακερματισμό δυνάμεων, τα κόμματα του προοδευτικού χώρου την απέρριψαν και η ΝΔ είχε σαφή θέση για αυτοδυναμία, σημείωσε.

//--> //-->

«Σε κάθε περίπτωση να πετύχουμε ένα αποτέλεσμα που δεν θα αφήνει ανεξέλεγκτη και παντοδύναμη την οποιαδήποτε δύναμη - Αυτό δεν είναι καλό για τη δημοκρατία μας», σημείωσε.

«Πήραμε το μήνυμα, ήταν ισχυρό το μήνυμα των εκλογών και αλλάζουμε εν κινήσει», πρόσθεσε. «Θα κριθούμε όλοι στις 26 του μήνα και συλλογικά και ατομικά», είπε ο Αλέξης Τσίπρας. Θέλουμε η αναμέτρηση αυτή να έχει ως επίκεντρο τα προγράμματα, είπε και τόνισε ότι τα δύο εναλλακτικά προγράμματα τα δύο σχέδια εξουσίας είναι αυτό της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ. Το ΠΑΣΟΚ δεν αποτελεί σήμερα κόμμα εξουσίας. Θέλει να γίνει ΣΥΡΙΖΑ στη θέση του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε όλη τη συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News