Μαφιόζικη εκτέλεση στον Κορυδαλλό με δύο νεκρούς - Τα τρία στοιχεία που «δείχνουν» συμβόλαιο θανάτου

Ελλάδα
Μαφιόζικη εκτέλεση στον Κορυδαλλό με δύο νεκρούς - Τα τρία στοιχεία που «δείχνουν» συμβόλαιο θανάτου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το παρελθόν του ενός εκ των θυμάτων, το πολυτελές τζιπ που κάηκε, και τα δύο αυτοκίνητα που «γαζώθηκαν» από σφαίρες

Συμβόλαιο θανάτου «δείχνει» η διπλή εκτέλεση που έγινε το βράδυ της Τετάρτης 7 Ιουνίου, στον Κορυδαλλό, στην οδό Σοφίας Βέμπο, καθώς οι δράστες χρησιμοποίησαν Καλάσνικοφ, το ένα από τα θύματα φέρεται να είχε σχέσεις με τον κόσμο της νύχτας ενώ το αυτοκίνητο διαφυγής των εκτελεστών βρέθηκε καμένο.

Ήταν λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Τετάρτης όταν η Άμεση Δράση δέχθηκε τηλεφώνημα για πυροβολισμούς στην περιοχή του Κορυδαλλού.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στην οδό Σοφίας Βέμπο βρήκαν έναν άνδρα νεκρό τον οποίο άγνωστοι είχαν «γαζώσει» με Καλάσνικοφ μέσα στο πολυτελές αυτοκίνητό του. Ακριβώς δίπλα, δε, ήταν ακινητηοποιημένο ένα αυτοκίνητο Smart το οποίο είχε επίσης «γαζωθεί» από σφαίρες.

Στο σημείο οι αστυνομικοί βρήκαν και κηλίδες αίματος τις οποίες ακολούθησαν φτάνοντας σε ένα υπόγειο πολυκατοικίας. Εκεί βρήκαν νεκρό έναν δεύτερο άνδρα ο οποίος πιθανότατα είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια της μαφιόζικης επίθεσης και οι δράστες τον ακολούθησαν για να τον αποτελειώσουν.

//--> //-->

Λίγη ώρα αργότερα, στην Αθηνών-Κορίνθου, στο ρεύμα προς Κόρινθο, βρέθηκε μέσα σε εγκαταλελειμμένο τούνελ ένα πολυτελές τζιπ να καίγεται, με την εκτίμηση των αστυνομικών να είναι ότι σχετίζεται με τη διπλή δολοφονία στον Κορυδαλλό.

Κατά πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ το ένα από τα δύο θύματα, ηλικίας 37 ετών, είχε απασχολήσει τις αρχές για το περιστατικό οπαδικής βίας που οδήγησε στον θάνατο του Μιχάλη Φιλλόπουλου στα Γλυκά Νερά ενώ φέρεται να ανήκε στον στενό πυρήνα του Βασίλη Στεφανάκου που εκτελέστηκε τον Ιανούαριο του 2018 στο Χαϊδάρι.

Το δεύτερο θύμα της αιματηρής επίθεσης στον Κορυδαλλό είχε συγγενική σχέση με το πρώτο θέμα καθώς ο ένας ήταν παντρεμένος με την αδελφή του άλλου.

Με πληροφορίες από protothema.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News