Φωτ. αρχείου

Επεισοδιακή σύλληψη 17χρονου Σύρου που έκρυβε ομοεθνείς του σε πορτμπαγκάζ κλεμμένου αυτοκινήτου

Ελλάδα
Επεισοδιακή σύλληψη 17χρονου Σύρου που έκρυβε ομοεθνείς του σε πορτμπαγκάζ κλεμμένου αυτοκινήτου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το αυτοκίνητο με οδηγό τον 17χρονο εντοπίστηκε στον κόμβο της Ασπροβάλτας στην Εγνατία Οδό με τον νεαρό Σύρο να αναπτύσσει ταχύτητα προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο

Στη σύλληψη ενός 17χρονου Σύρου ο οποίος βρέθηκε να μεταφέρει μέσα σε πορτ μπαγκάζ κλεμμένου αυτοκινήτου τρεις ομοεθνείς του παράνομους μετανάστες προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

Η σύλληψη του 17χρονου από τη Συρία που κατηγορείται για τα αδικήματα της παράνομης μεταφοράς - προώθησης μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, παράνομης εισόδου, απείθειας, αντίστασης, οδήγησης άνευ άδειας ικανότητας οδήγησης και κλοπής, ήταν περιπετειώδης.

Σύμφωνα με το protothema.gr, ο αυτοκίνητο με οδηγό τον 17χρονο εντοπίστηκε στον κόμβο της Ασπροβάλτας στην Εγνατία Οδό με τον νεαρό Σύρο να αναπτύσσει ταχύτητα προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο.

Το αυτοκίνητο, όμως, ακινητοποιήθηκε με τον νεαρό Σύρο να προσπαθεί να διαφύγει πεζός και τους αστυνομικούς, τελικά, να τον συλλαμβάνουν παρά την αντίσταση που προέβαλε.

Στον έλεγχο που ακολούθησε στο αυτοκίνητο, βρέθηκαν τρεις παράνομοι μετανάστες από τη Συρία ενώ παράλληλα διαπιστώθηκε ότι το όχημα είχε κλαπεί σε προγενέστερο χρόνο από περιοχή της Αττικής.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα και το όχημα, το οποίο κατασχέθηκε, θα αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News