Τι είπε η νύφη της 63χρονης γυναίκας που πέθανε σε καρότσα αγροτικού αυτοκινήτου στην Κω

Ελλάδα
Τι είπε η νύφη της 63χρονης γυναίκας που πέθανε σε καρότσα αγροτικού αυτοκινήτου στην Κω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Ήταν υγιής. Βγήκε έξω να μιλήσει στους ανθρώπους και, όπως μιλούσε, έκανε ένα “ωχ”, έπεσε κάτω"

Ραγίζουν καρδιές τα λόγια της νύφης της 63χρονης γυναίκας που πέθανε σε καρότσα αγροτικού αυτοκινήτου στην Κω, καθώς δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο για να διακομιστεί εγκαίρως στο νοσοκομείο.

«Το απόγευμα της Κυριακής ήρθε στο σπίτι. Ήταν υγιής. Βγήκε έξω να μιλήσει στους ανθρώπους και, όπως μιλούσε, έκανε ένα “ωχ”, έπεσε κάτω. Από την πτώση χτύπησε το κεφάλι της, άνοιξε το κεφάλι της. Εκείνη την ώρα ήταν γιατροί μαζί μας, προσπάθησαν να της προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες και τους ευχαριστώ», ανέφερε η νύφη της.

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=4059a01hkr65z550&playlistId=v-ct5jzr2kp615

«Καλέσαμε ασθενοφόρο, δεν υπήρχε ασθενοφόρο. Καλέσαμε ιδιωτικά, δεν υπήρχαν ιδιωτικά. Η επόμενη σκέψη μου ήταν να πάρω έναν γνωστό μου αστυνομικό να του πω να μου στείλει περιπολικό να μου ανοίξουν τον δρόμο να περάσουμε. Δεν είχαμε άλλη λύση. Η λύση ήταν μόνο να φορτωθεί στο αυτοκίνητο. Έτσι την βάλαμε σε μια καρότσα, τυλιγμένη με κουβέρτες για να μην είναι το σώμα της πάνω στο πλαστικό της καρότσας. Πιστεύω ότι σε κανέναν άνθρωπο, σε κανέναν δεν αξίζει να φεύγει πάνω σε ένα αυτοκίνητο», πρόσθεσε μιλώντας στον Alpha.

 Το χρονικό του θανάτου της άτυχης 63χρονης 

Η γυναίκα βρισκόταν την Κυριακή στα γενέθλια της εγγονής της, όπου ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις της και έπεσε χτυπώντας στο κεφάλι της.

Γιατρός που βρίσκονταν στη γιορτή προσπάθησε να τις δώσει τις πρώτες βοήθειες και κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο όμως καθυστέρησε 50 λεπτά γιατί ήταν σε άλλο περιστατικό.

Η γυναίκα κατέληξε να μεταφερθεί με αγροτικό αυτοκίνητο στο νοσοκομείο, ενώ στη διαδρομή βρήκε και κλειστό δρόμο λόγω έργων με αποτέλεσμα να καθυστερήσει περισσότερο.

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=4059a01hkr65z550&playlistId=v-ct5lzhjspcm1

Στο νοσοκομείο οι γιατροί προσπάθησαν να την επαναφέρουν αλλά δεν τα κατάφεραν, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News