Ναύπλιο: «Θα ζω με το άγχος μην πλησιάσει το παιδί μου» - Αγωνιά η μητέρα του 12χρονου για τον ιερέα με τα χυδαία βίντεο (vid)

Ελλάδα
Ναύπλιο: «Θα ζω με το άγχος μην πλησιάσει το παιδί μου» - Αγωνιά η μητέρα του 12χρονου για τον ιερέα με τα χυδαία βίντεο (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η μητέρα του 12χρονου που κατήγγειλε ότι έγινε αποδέκτης μηνυμάτων ερωτικού περιεχομένου από τον ιερέα στην Αργολίδα, μίλησε για το συμβάν και είπε ότι την προσέγγισαν γονείς κι άλλων παιδιών για αντίστοιχα περιστατικά...

Αγωνιά η μητέρα του 12χρονου που κατήγγειλε ότι έγινε αποδέκτης μηνυμάτων ερωτικού περιεχομένου από τον ιερέα στην Αργολίδα: «Εγώ δεν είμαι ευχαριστημένη που είναι έξω. Ζω με το άγχος μη τυχόν και πλησιάσει το παιδί. Το παιδί απογοητεύτηκε γιατί δεν το περίμενε από τον συγκεκριμένο άνθρωπο».

Η ίδια παράλληλα τόνισε: «Ένας γονέας με πήρε τηλέφωνο και μου είπε "μπράβο που τα είπατε"» είπε, μεταξύ άλλων, η μητέρα του 12χρονου που κατήγγειλε ότι έλαβε μηνύματα με σεξουαλικό περιεχόμενο από τον αρχιμανδρίτη στην Αργολίδα.

«Κατά λάθος δεν ήταν τα μηνύματα, ήταν επαναλαμβανόμενα και συνεχίστηκε αυτή η χυδαιότητα στα μηνύματά του. Τόσο με γραπτά αλλά και με δεύτερο βίντεο. Θα κάνουμε υπομονή 10 ημέρες κι ελπίζω η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να καταφέρει να βγάλει τα στοιχεία που χρειαζόμαστε» είπε, μεταξύ άλλων, η μητέρα του παιδιού, μιλώντας έξω από το δικαστικό μέγαρο του Ναυπλίου.

Μιλώντας για τον αρχιμανδρίτη, είπε: «Για αυτό κι ο ίδιος πήρε την αναβολή για να βγουν τα στοιχεία και να αποδείξει ότι μιλούσε με άλλο όνομα. Όμως όταν κάποιος κάνει ένα λάθος ζητάει και συγγνώμη. Εμένα δεν με ενόχλησε ποτέ να μου ζητήσει συγγνώμη».

Αναφερόμενη στον τρόπο με τον οποίο ο πατέρας του παιδιού απάντησε ο ίδιος στον ιερέα, είπε: «Το κατάλαβε όταν έστειλε ο μπαμπάς του το μήνυμα “τι κάνετε πάτερ;”. Πριν δεν το είχε καταλάβει και συνέχιζε. Όταν στέλνεις κάπου αλλού και δεν έχεις την απάντηση που περιμένεις ξαναγυρνάς λίγο πάνω να δεις εάν το στέλνω σωστά. Κι εκείνη την ώρα σβήνεις, διαγράφεις, ζητάς συγγνώμη».

//--> //-->

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι υπάρχει κι άλλος παθών από τον ιερέα... «Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ''το έχουμε πάθει κι εμείς'' και ''μπράβο σου που το είπες''. Πρόκειται για έναν γονέα παιδιού», τόνισε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στην απόφαση του δικαστηρίου να αφεθεί ελεύθερος ο ιερέας μέχρι τις 16/6, όπου προσδιορίστηκε η νέα ακροαματική διαδικασία, η μητέρα του 12χρονου τονίζει:

«Εγώ δεν είμαι ευχαριστημένη που είναι έξω. Ζω με το άγχος μη τυχόν και πλησιάσει το παιδί. Το παιδί απογοητεύτηκε γιατί δεν το περίμενε από τον συγκεκριμένο άνθρωπο».

Στο ίδιο μήκος κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις του πατέρα του 12χρονου, ο οποίος στρέφεται εναντίον της απόφασης να αφεθεί ελεύθερος μέχρι τη δίκη ο ιερέας.

«Ακούτε τα παιδιά σας κι ό,τι σας πουν να είστε δίπλα τους. Αντί οι αποφάσεις των δικαστηρίων να είναι τέτοιες που να κόβουν το κεφάλι της Λερναίας Ύδρας, δεν γίνεται τίποτα και τα περιστατικά, αντί να μειώνονται, θα πληθαίνουν», τόνισε.

Στο 40χρονο αρχιμανδρίτη, μέχρι τις 16 Ιουνίου που θα γίνει η δίκη, επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης να πλησιάζει τον ανήλικο σε απόσταση μικρότερη των 200 μέτρων αλλά και να επικοινωνεί μαζί του με οποιονδήποτε τρόπο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News