Βίντεο ντοκουμέντο: Άγνωστοι πυρπόλησαν με μολότοφ κατάστημα απέναντι από club γεμάτο κόσμο!

Ελλάδα
Βίντεο ντοκουμέντο: Άγνωστοι πυρπόλησαν με μολότοφ κατάστημα απέναντι από club γεμάτο κόσμο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι έμπειροι αξιωματικοί του Εκβιαστών προσπαθούν να δουν τα κίνητρα των αγνώστων που πυρπόλησαν το κατάστημα για να διαπιστώσουν τι κρύβεται πίσω από αυτή την ενέργεια

Η Δίωξη Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής έχει αναλάβει την εξιχνίαση της περίεργης υπόθεσης με τον εμπρησμό σε κατάστημα επίπλων στον Άλιμο άγριο ξημέρωμα του Σαββάτου 3 Ιουνίου.

Όπως φαίνεται από το βίντεο του protothema.gr, κουκουλοφόροι πλησιάζουν με ένα μηχανάκι το κατάστημα. Ο ένας εξ αυτών κατεβαίνει και αφού σπάει την τζαμαρία, στη συνέχεια ρίχνει το εύφλεκτο υγρό και βάζει φωτιά. Ακολουθούν εκρήξεις και όπως φαίνεται και στο υλικό εκείνη την ώρα παρέα νεαρών που βρίσκονταν απέναντι από τον στόχο των αγνώστων, παρακολουθούσαν εμβρόντητοι το σκηνικό του τρόμου να ξεδιπλώνεται καρέ - καρέ μπροστά στα μάτια τους. Παράλληλα, ο κουκουλοφόρος τρέχει προς το μηχανάκι που τον περιμένει, κάνοντας νόημα σε κάποιον που, πιθανώς, ακολουθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έμπειροι αξιωματικοί του Εκβιαστών προσπαθούν να δουν τα κίνητρα των αγνώστων που πυρπόλησαν το κατάστημα για να διαπιστώσουν τι κρύβεται πίσω από αυτή την ενέργεια. Το χτύπημα στο κατάστημα επίπλων του Αλιμου σημειώθηκε στις 4:50 τα ξημερώματα.

Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το κατάστημα έχει υποστεί ζημιές στο ισόγειο στο υπόγειο και το πατάρι, ενώ από η έρευνα που πραγματοποίησε κλιμάκιο των ΤΕΕΜ που μετέβη στο σημείο δεν έδωσε αξιοποιήσιμα ευρήματα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News