Τροχαίο στην Κατεχάκη με θύμα αστυνομικό: Πήγαινε να γιορτάσει με φίλους την ειδικότητα ο γιατρός που τον παρέσυρε

Ελλάδα
Τροχαίο στην Κατεχάκη με θύμα αστυνομικό: Πήγαινε να γιορτάσει με φίλους την ειδικότητα ο γιατρός που τον παρέσυρε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Δεν τον είδα» φέρεται να είπε ο γιατρός που παρέσυρε και σκότωσε τον 43χρονο αστυνομικό

Στο πένθος έχουν βυθιστεί η οικογένεια, οι φίλοι και οι συνάδελφοι του 43χρονου αστυνομικού, ο οποίος έχασε τη ζωή του εν ώρα υπηρεσίας, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, το βράδυ της Πέμπτης, στη Λεωφόρο Κατεχάκη.

Το τροχαίο συνέβη περίπου στις 22.30, στο ύψος της εξόδου της Αττικής Οδού (ρεύμα προς Ηλιούπολη). Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο και λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε τον άτυχο αστυνομικό, είναι γιατρός στο επάγγελμα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, ο νεαρός γιατρός μόλις είχε δώσει με επιτυχία εξετάσεις στο «Ιπποκράτειο» και είχε πάρει την ειδικότητά του στη γενική χειρουργική. Τη στιγμή του τροχαίου, βρισκόταν καθ’ οδόν προκειμένου να συναντήσει τους φίλους του, ώστε να γιορτάσουν την επιτυχία του.

«Είναι σε κατάσταση σοκ το παιδί. Είναι ένα παιδί που σώζει ανθρώπους, ο οποίος χθες έδωσε εξετάσεις και πήρε την ειδικότητά του. Ήθελε να πάει κάπου να γιορτάσει την επιτυχία του, μαζί με άλλους συναδέλφους του. Αλλά τα πράγματα εξελίχθηκαν αλλιώς» τόνισε συγγενής του οδηγού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός του αυτοκίνητου, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς για τον 43χρονο συνάδελφό τους ότι «δεν τον είδα».

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο οδηγός του αυτοκίνητου περιέγραψε στους αστυνομικούς ότι καθώς κατευθυνόταν προς Ηλιούπολη, έκανε έναν ελιγμό για να αποφύγει το περιπολικο που είχε σταματήσει μετά την έξοδο της Αττικής Οδού για ένα τροχαίο που είχε σημειωθεί νωρίτερα.

Ο ελιγμός αυτός φέρεται να αποδείχθηκε μοιραίος για τον 43χρονο αστυνομικό της Τροχαίας ο οποίος, κατά πληροφορίες, είχε κατέβει από το περιπολικό και ήταν δίπλα του για να πάει στο όχημα που είχε εμπλακεί στο προηγούμενο τροχαίο.

Με πληροφορίες από το protothema.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News