Συνελήφθη ο οδηγός που παρέσυρε την 3χρονη και την ηλικιωμένη στην Κηφισίας (VID)

Ελλάδα
Συνελήφθη ο οδηγός που παρέσυρε την 3χρονη και την ηλικιωμένη στην Κηφισίας (VID)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το κοριτσάκι έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά, και νοσηλεύεται διασωληνωμένο σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παίδων».

Στη σύλληψη του οδηγού που παρέσυρε το 3χρονο κορίτσι και την ηλικιωμένη που το συνόδευε το πρωί της Πέμπτης στη Λεωφόρο Κηφισίας προχώρησαν αστυνομικοί. Ο συλληφθέντας οδηγός θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Κατά πληροφορίες το κοριτσάκι έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά, και νοσηλεύεται διασωληνωμένο σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παίδων».

Την ίδια ώρα έρχεται στη δημοσιότητα βίντεο ντοκουμέντο από το περιστατικό. Συγκεκριμένα, στο βίντεο φαίνεται καρέ καρέ η πορεία της μοτοσικλέτας και η στιγμή που χτυπά την ηλικιωμένη γυναίκα και το παιδί στην αριστερή λωρίδα της λεωφόρου

Όπως έγινε γνωστό, αμέσως μετά η ηλικιωμένη γυναίκα μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό ενώ το τρίχρονο παιδί στο Παίδων. Στο νοσοκομείο βρίσκονται και οι γονείς του, ενώ οι γιατροί έχουν πέσει από την πρώτη στιγμή πάνω στο περιστατικό.

Δεν υπήρχε διάβαση πεζών στο σημείο

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 35χρονος μοτοσικλετιστής παρέσυρε την ηλικιωμένη γυναίκα και το παιδί στη στο ρεύμα προς Κηφισιά στο ύψος της οδού Εθνικής Αντιστάσεως το πρωί της Πέμπτης, όταν προσπάθησαν να διασχίσουν κάθετα τη Λεωφόρο.

Μάρτυρες αναφέρουν στο OPEN, στο σημείο δεν υπήρχε διάβαση πεζών ενώ δεν υπάρχουν στοιχεία ότι ο 35χρονος οδηγός παραβίασε κάποιο φανάρι ή στοπ.

Για αρκετή ώρα η κυκλοφορία στον κεντρικό οδικό άξονα της Αθήνας έκλεισε και διεξαγόταν αποκλειστικά από την δεξιά πλευρά.

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=4059a01hkr65z550&playlistId=v-ct17zp7amtzt

Πρόκειται για το δεύτερο τροχαίο με παράσυρση πεζού που σημειώνεται μέσα σε 24 ώρες καθώς τα ξημερώματα ένας 50χρονος παρασύρθηκε στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News