ΝΙΚΗ - Δημήτρης Νατσιός: «Δεν είναι εργαλειοποίηση της θρησκείας, είναι βίωμα»

Ελλάδα
ΝΙΚΗ - Δημήτρης Νατσιός: «Δεν είναι εργαλειοποίηση της θρησκείας, είναι βίωμα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο κ. Νατσιός αναφέρεται στα πρώτα πράγματα που θα προτείνει το κόμμα ΝΙΚΗ όταν μπει στη Βουλή

Την πρώτη του συνέντευξη μετά τις σφοδρές επιθέσεις που δέχεται το κόμμα ΝΙΚΗ παραχώρησε ο Πρόεδρος κ. Δημήτρης Νατσιός στο Εκκλησία online.

1) Πως βλέπετε τις συντονισμένες επιθέσεις εναντίον της ΝΙΚΗΣ και αν αυτό σας δυναμώνει;

Βεβαίως μας δυναμώνει, «Οὗτοι ἐν ἅρμασι καὶ οὗτοι ἐν ἵπποις, ἡμεῖς δὲ ἐν ὀνόματι Κυρίου Θεοῦ ἡμῶν μεγαλυνθησόμεθα», εμείς δεν θα απαντήσουμε με αντεπίθεση ούτε στο ίδιο επίπεδο, όλα είναι ανυπόστατα και δεν δεχόμαστε τίποτα. Ακούω πολλές φορές να μιλούν για εργαλειοποίηση της θρησκείας πρέπει να πω ότι για μας είναι βίωμα. Έχουμε μάθει από την κούνια μας όταν μας ρωτούν τι κάνουμε λέμε ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ, εγώ 35 χρόνια την περίοδο του Πάσχα έλεγα στους μαθητές μου Χριστός Ανέστη και μου απαντούσαν εν χορώ και με χαρά, Αληθώς Ανέστη! Αυτό δεν είναι εργαλειοποίηση είναι ΒΙΩΜΑ

2) Επιγραμματικά για να ξέρει ο κόσμος, ποια είναι τα πρώτα πράγματα που θα προτείνει η Νίκη όταν μπει στη Βουλή

Έχουμε ψηλά δυό προτάγματα, δυο σημαίες στη ΝΙΚΗ. Τούτη τη δύσκολη εποχή που διέρχεται ο τόπος μας η Ελλάδα θέλει παιδιά και παιδεία!

Το υπαριθμ 1 πρόβλημα είναι η δημογραφική μας κατάρρευση και η ΝΙΚΗ θα προτείνει μέτρα για στήριξη της οικογένειας και της μητέρας όπως το να δικαιούται μια άδεια στο πρώτο παιδί μετ’ αποδοχών και να μεγαλώσει το παιδί μέχρι 4-5 ετών.

Τα παιδιά έχουν αγριέψει σήμερα και το παρατηρούμε δίπλα μας με τις συμμορίες ανηλίκων γιατί λείπει η μάνα, ο πρώτος αμίμητος δάσκαλος του παιδιού. Οι μαστοί της μάνας είναι 3. Ο τρίτος είναι το στόμα της με το οποίο θα διδάξει τα παιδιά και τα καλούδια του Γένους και θα διαμορφώσει έναν ισχυρό χαρακτήρα.

Η δεύτερη σημαία της ΝΙΚΗΣ είναι η Παιδεία μας. Να αποκτήσει πάλι ταυτότητα. Δεν μπορούμε να έχουμε μια Παιδεία σήμερα που περιφρονεί το παρελθόν και την ιστορία της Πατρίδος μας. Να ξαναγραφούν βιβλία που θα έχουν ταυτότητα. Μας πλήγωσαν φαινόμενα όπως η έπαρση σημαίας, ο εκκλησιασμός, οι Τρεις Ιεράρχες.

Τα παιδιά μας είναι εξαρτημένα από τις νέες τεχνολογίες. Η μόρφωση επιτυγχάνεται μόνο με τη μελέτη. Η Παιδεία να ξαναγίνει πάλι ελληνική.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News