Πάτρα: 20χρονος που σκοτώθηκε με μοτοσυκλέτα είχε προκαλέσει θανατηφόρο τροχαίο 9 μήνες πριν

Ελλάδα
Πάτρα: 20χρονος που σκοτώθηκε με μοτοσυκλέτα είχε προκαλέσει θανατηφόρο τροχαίο 9 μήνες πριν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον περασμένο Αύγουστο είχε παρασύρει με τη μοτοσυκλέτα του έναν ηλικιωμένο

Τραγικό παιχνίδι επιφύλασσε η μοίρα σε 20χρονο, ο οποίος την Τρίτη σκοτώθηκε σε τροχαίο με τη μοτοσυκλέτα του στην Ελ. Βενιζέλου στην Πάτρα.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του flamis.gr, στα μέσα του περασμένου Αυγούστου ο συνταξιούχος αστυνομικός Αλέκος Γιαννόπουλος πήγαινε να αγοράσει ψωμί στον γειτονικό φούρνο, στην Ακρωτηρίου και Λαγκαδά. Στη συνέχεια, ένα μηχανάκι που οδηγούσε ένας 19χρονος τον παρέσυρε. Ο ηλικιωμένος δεν τα κατάφερε και έχασε τη μάχη με τη ζωή.

Οδηγός της μηχανής ήταν ο Αντώνης, ο νεαρός που έχασε τη ζωή του το βράδυ της Τρίτης σε τροχαίο στη Βενιζέλου. Ο 20χρονος είχε υποστεί σοκ από εκείνο το θανατηφόρο τροχαίο με την παράσυρση πεζού. Ποιος θα το πίστευε ότι λίγους μήνες μετά θα έβρισκε τον θάνατο σε ένα τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του. Πως θα έχανε τον έλεγχο, θα “καρφωνόταν” πάνω σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο, θα σερνόταν για πολλά μέτρα και τελικά θα ξεψυχούσε στην άσφαλτο.

Πριν από 16 ημέρες έφυγε από την ζωή και η χήρα του συνταξιούχου αστυνομικού. Διπλό χτύπημα και για την οικογένεια Γιαννακόπουλου. Οκτώ μήνες μετά τον θάνατο του άνδρα της. Η γυναίκα ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση εξαιτίας του θανάτου του αγαπημένου της συζύγου.

(Φωτογραφία: thebest.gr)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News