Απίστευτη βαρβαρότητα στο Βόλο: Ιδιοκτήτρια πίτμπουλ το αφήνει να κατασπαράξει γατάκι μέσα σε παιδική χαρά

Ελλάδα
Απίστευτη βαρβαρότητα στο Βόλο: Ιδιοκτήτρια πίτμπουλ το αφήνει να κατασπαράξει γατάκι μέσα σε παιδική χαρά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποτροπιασμό προκαλεί η νέα περίπτωση βάρβαρης κακοποίησης αδέσποτου ζώου, αυτή τη φορά σε κεντρική παιδική χαρά στον Βόλο, μπροστά μάλιστα στα μάτια περαστικών

Όπως μεταδίδει το GrTimes.gr, ιδιοκτήτρια πίτμπουλ που εισήλθε παρανόμως σε παιδική χαρά, στην οποία υπάρχει σήμανση για απαγόρευση εισόδου σε άτομα που συνοδεύουν σκυλιά άφησε το σκυλί της να κατασπαράξει ένα αδέσποτο γατάκι, ηλικίας 1 έτους μπροστά στα έντρομα μάτια της φιλόζωης γυναίκας που το τάιζε καθημερινά και το πρόσεχε.

Η ίδια μάλιστα καταγγέλλουσα και μάρτυρας στο περιστατικό, έσκυψε και ελευθέρωσε από τα δόντια του σκυλιού το άτυχο γατάκι, ενώ στη συνέχεια μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου προκειμένου να καταγγείλει το περιστατικό στην Αστυνομία και η υπόθεση να φτάσει μέχρι τον εισαγγελέα. Επίσης η αστυνομία συνέλεξε το οπτικό υλικό που απαιτούνταν μετά την καταγγελία από το νεκρό γατάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην ιδιοκτήτρια του πίτμπουλ θα επιβληθεί πρόστιμο 300 ευρώ, ωστόσο όπως ανέφεραν περίοικοι στις μαρτυρίες τους, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει ένα παρόμοιο περιστατικό.

«Φαίνεται ότι η συγκεκριμένη κυρία αντιμετωπίζει αυτή τη φρικαλεότητα ως παιχνίδι. Διότι φέρεται να το έχει ξανακάνει και στο παρελθόν. Για άγνωστο λόγο, βάζει το σκυλί να πνίγει και να κατασπαράσσει γατάκια. Δεν μπορούμε να ξέρουμε ποια ακριβώς ευχαρίστηση απολαμβάνει μέσα από μια τέτοια αποτρόπαια πράξη, ωστόσο σε κάθε περίπτωση θα έπρεπε να της αφαιρεθεί η άδεια να έχει κατοικίδιο, καθώς είναι επικίνδυνη» ανέφεραν μεταξύ άλλων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News