Ζωής Κωνσταντοπούλου: Καλεί σε συνέντευξη Τύπου για την εκτόξευση των ποσοστών και τους στόχους της Πλεύσης (vid)

Ελλάδα
Ζωής Κωνσταντοπούλου: Καλεί σε συνέντευξη Τύπου για την εκτόξευση των ποσοστών και τους στόχους της Πλεύσης (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας υπογράμμισε ήδη την ελπίδα της για ενίσχυση της δύναμης του κόμματός της στον δεύτερο γύρο των εκλογών

Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, την Τετάρτη 24 Μαΐου 2023, στη 1 το μεσημέρι, στην ΕΣΗΕΑ, Ακαδημίας 20 στην Αθήναστην κεντρική αίθουσα του πρώτου ορόφου, για τις Εκλογές 2023, τα αποτελέσματα της πρώτης αναμέτρησης, την εκτόξευση των ποσοστών της Πλεύσης Ελευθερίας και τον στόχο των εκλογών του Ιουνίου.

Το μήνυμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου για τον δεύτερο γύρο εκλογών

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μίλησε στο Mega για την Πλεύση Ελευθερίας, για τα αποτελέσματα των εκλογών και τη δεύτερη εκλογική αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιουνίου.

Η πρόεδρος κόμματος Πλεύση Ελευθερίας υπογράμμισε την ελπίδα της για ενίσχυση της δύναμης του κόμματός της στον δεύτερο γύρο των εκλογών. «Έχουμε κάθε λόγο να είμαστε αισιόδοξοι. Αυτό που λέω είναι ότι έγινε η αρχή και πάμε όχι απλώς για να αυξήσουμε δυνάμεις, αλλά για να διπλασιάσουμε τα ποσοστά μας. Εμείς πάμε για να προσφέρουμε κι όχι για να κερδίσουμε από την πολιτική».

Και συμπλήρωσε σχετικά με τους στόχους του κόμματός της: «Πηγαίνουμε κυρίως για να συγκροτήσουμε το υπόδειγμα της αντιπολίτευσης που λείπει. Εγώ αισθάνομαι ότι όλα αυτά τα χρόνια η κοινωνία δεν είχε υπεράσπιση. Εμείς απευθυνόμαστε ανοιχτά στην κοινωνία και για αυτό λέμε ότι δεν κοιτάμε ούτε δεξιά ούτε αριστερά».

Σχετικά με την εκλογική κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ η κ. Κωνσταντοπούλου είπε: «Δεν θα σχολιάσω κάτι που καταρρέει, την ώρα που φάνηκε ότι δεν στάθηκε στο ύψος των προσδοκιών. Μέσα στη Βουλή δεν υπήρχε αντιπολίτευση».

//--> //-->

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News