Η κάμερα κατέγραψε τον δράστη της ληστείας του οδηγού ταξί – Η τελευταία διαδρομή του άτυχου 51χρονου (vid)

Ελλάδα
Η κάμερα κατέγραψε τον δράστη της ληστείας του οδηγού ταξί – Η τελευταία διαδρομή του άτυχου 51χρονου (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο οδηγός βγήκε από το όχημα με μία αναπνευστική συσκευή, καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας, και στη συνέχεια έπεσε νεκρός

Κάμερα ασφαλείας φαίνεται ότι έχει καταγράψει τον δράστη της ληστείας σε βάρος του οδηγού ταξί, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στο Χαϊδάρι. Η ληστεία σε βάρος του 51χρονου αυτοκινητιστή είχε τραγική κατάληξη, καθώς όπως προκύπτει από τα έως τώρα στοιχεία, ο άτυχος άνδρας πέθανε από παθολογικά αίτια εξαιτίας του πανικού που του προκάλεσε ο ληστής.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει ένα ύποπτο άτομο στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου λίγο πριν από τις 4:15 τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν και εκτιμάται ότι συνέβη η ληστεία. Ο ύποπτος αρχικά κινείται με γρήγορο βηματισμό, στη συνέχεια τρέχει προς την Ανδρέα Παπανδρέου και μετά κατευθύνεται στη Λεωφόρο Αθηνών.

Οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής ιχνηλατούν την πορεία που ακολούθησε στη συνέχεια ο δράστης, προσπαθώντας παράλληλα να εντοπίσουν κι άλλο οπτικό υλικό από κάμερα ασφαλείας, που πιθανόν να έχει καταγράψει καθαρό το πρόσωπό του.

Όπως έχει προκύψει από την αστυνομική έρευνα, ο δράστης επιβιβάστηκε στο ταξί στις 3:54 τα ξημερώματα της Δευτέρας. Αφού το ταξί διένυσε μία απόσταση περίπου 9 χιλιομέτρων σταμάτησε στο τέρμα της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου. Τότε, ο επιβάτης αφαίρεσε τα χρήματα του ταξιτζή και το κλειδί του οχήματος, το οποίο πέταξε σε απόσταση περίπου 200 μέτρων.

Ο οδηγός βγήκε από το όχημα με μία αναπνευστική συσκευή, καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας, και στη συνέχεια έπεσε νεκρός. Υπάλληλος του δήμου Χαϊδαρίου ήταν εκείνος που εντόπισε νεκρό τον άτυχο 51χρονο, ενώ οι αστυνομικοί που κλήθηκαν στο σημείο βρήκαν και το κλειδί του οχήματος που είχε πετάξει ο δράστης.

Αναμένεται και η ιατροδικαστική εξέταση που θα ρίξει περισσότερο φως στην αιτία θανάτου του οδηγού ταξί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News