Ακάρ: Τηλεφώνημα-έκπληξη στον Παναγιωτόπουλο - Του έδωσε να μιλήσει με Έλληνα ποδοσφαιριστή

Ελλάδα
Ακάρ: Τηλεφώνημα-έκπληξη στον Παναγιωτόπουλο - Του έδωσε να μιλήσει με Έλληνα ποδοσφαιριστή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια έκπληξη επιφύλασσε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, στον Έλληνα ομόλογό του, Νίκο Παναγιωτόπουλο

Ο κ. Ακάρ τηλεφώνησε στον κ. Παναγιωτόπουλο και αφού αντάλλαξαν δυο κουβέντες, στη συνέχεια του έδωσε τον Έλληνα ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο τουρκικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της Καϊσερίσπορ, Δημήτρη Κολοβέτσιο, να έχει και με εκείνον έναν σύντομο διάλογο.

Ο Χουλουσί Ακάρ είναι γεννημένος στην Καισάρεια και είναι οπαδός της τοπικής ομάδας στην οποία αγωνίζεται ο Κολοβέτσιος, όντας μάλιστα και ένας εκ των αρχηγών της.

Όπως φαίνεται στον μικρό σε διάρκεια διάλογο που έχει με τον επίσης ποδοσφαιρόφιλο ομόλογό του, ο Τούρκος υπουργός Άμυνας δείχνει ιδιαίτερα χαρούμενος για την πορεία που έχει η Καϊσερί στο τρέχον πρωτάθλημα.

Μάλιστα, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Hurriyet, ο Ακάρ σχολίασε ότι «οι ποδοσφαιριστές είναι εκπρόσωποι της ειρήνης στις χώρες. Χάρη σε αυτούς, οι σχέσεις προχωρούν πιο ομαλά». Άλλωστε, ο Κολοβέτσιος ήταν σύνδεσμος μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας για παροχή βοήθειας στη γειτονική χώρα, όταν χτύπησαν οι καταστροφικοί σεισμοί της 6ης Φεβρουαρίου.

Η ικανοποίηση Κολοβέτσιου για τη συνομιλία Παναγιωτόπουλου με Ακάρ

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, ο οποίος έχει βρεθεί και στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας, χωρίς ωστόσο να «γράψει» συμμετοχή με τα γαλανόλευκα, είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην Τουρκία. Μάλιστα, οι οπαδοί της Καϊσερίσπορ, όπως ο Χουλουσί Ακάρ, τον λατρεύουν.

Ο πρώην στόπερ του ΠΑΣ Γιάννινα, της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, που έχει φορέσει το περιβραχιόνιο και στις τρεις αυτές ομάδες, έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook:

«Νιώθω ιδιαίτερη τιμή και χαρά μετά τη συνάντησή μου με τον Τούρκο Υπουργό Άμυνας Χουλουσί Ακάρ. Μετά από πρωτοβουλία του, ήρθαμε σε επικοινωνία με τον Έλληνα Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο, ο οποίος μου μετέφερε τις θερμότερες ευχές για την πορεία μου στην τούρκικη ομάδα. Με το πέρας της συζήτησης τον προσκαλέσαμε από κοινού στην πόλη της Καισάρειας. Βίωσα μία ιδιαίτερα ευχάριστη εμπειρία, βλέποντας τον φιλικό τρόπο επικοινωνίας των δύο υπουργών».

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής, Δημήτρης Κολοβέτσιος, με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ / Φωτογραφία: Facebook-Dimitris Kolovetsios

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News