Μπρονξ: 9χρονο αγόρι έπεσε από τον 4ο όροφο διαμερίσματος που έμενε με τη θετή μητέρα του

Ελλάδα
Μπρονξ: 9χρονο αγόρι έπεσε από τον 4ο όροφο διαμερίσματος που έμενε με τη θετή μητέρα του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Οι άνθρωποι φώναζαν «καλέστε το 911!» Τον είδα στο έδαφος κάτω από το δέντρο και του έκανα καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση»

Ένα εννιάχρονο αγόρι πέθανε το απόγευμα της Κυριακής αφού έπεσε από μια πολυκατοικία στο Μπρονξ, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Το παιδί φέρεται να έπεσε από τον τέταρτο όροφο του κτιρίου στο Mount Hope Place. Βρέθηκε στο πεζοδρόμιο χωρις τις αισθήσεις του σύμφωνα με την dailymail. Το αγοράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Άγιος Βαρνάβας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, αν και το όνομά του δεν έγινε αμέσως γνωστό. Ένας γείτονας περιέγραψε πόσο χαοτικό ήταν το σκηνικό μέχρι να φτάσουν οι πρώτοι ανταποκριτές.

«Οι άνθρωποι φώναζαν «καλέστε το 911!» Τον είδα στο έδαφος κάτω από το δέντρο και του έκανα καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση», είπε ο Joshua Rodriguez. «Δεν ανταποκρινόταν. Η αστυνομία έφτασε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Το ασθενοφόρο δεν ήρθε ποτέ ».

Ο εννιάχρονος φέρεται να ζούσε με μια ανάδοχη μητέρα και δύο ανάδοχα αδέλφια, σύμφωνα με ένα άτομο που αυτοπροσδιορίστηκε ως θετή αδερφή του. «Η μητέρα του είχε μόλις μπει στο μπάνιο όταν συνέβη. Προσπαθώ να είμαι δυνατή. Είναι ένας εφιάλτης», είπε ο συγγενής.

Αρχικά, οι αστυνομικοί είπαν ότι το παιδί έπεσε από τις σκάλες διαφυγής, αλλά αργότερα το βράδυ της Κυριακής, οι αρχές επιβεβαίωσαν ότι έπεσε από ένα παράθυρο με μονάδα κλιματισμού. Η αστυνομία ερευνά τι οδήγησε στην πτώση  του παιδιού από το εξαώροφο κτίριο. Δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες και η αστυνομία δεν έχει πει εάν υποψιάζεται ότι έχει παραβιαστεί.

Η μοιραία πτώση έρχεται αφού δύο παιδιά έπεσαν από κτίρια την ίδια μέρα τον περασμένο μήνα - ένα δίχρονο κορίτσι στο Κουίνς, που επέζησε από την πτώση και ένα τρίχρονο στο Μανχάταν που τραυματίστηκε σοβαρά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News