Τσίπρας: «Το εκλογικό αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά αρνητικό για τον ΣΥΡΙΖΑ»

Ελλάδα
Τσίπρας: «Το εκλογικό αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά αρνητικό για τον ΣΥΡΙΖΑ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ήττα του κόμματός του που καταγράφει η ενσωμάτωση των αποτελεσμάτων

«Το εκλογικό αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά αρνητικό για τον ΣΥΡΙΖΑ. Πριν από λίγο επικοινώνησα με τον κ. Μητσοτάκη και τον συνεχάρη για τη νίκη του. Οι αγώνες έχουν και νίκες και ήττες. Τα συλλογικά μας όργανα θα συγκληθούν άμεσα ώστε να αποτιμήσουν συλλογικά τα εκλογικά αποτελέσματα», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αλέξης Τσίπρας.

«Ο εκλογικός κύκλος ωστόσο δεν έχει ακόμα τελειώσει, δεδομένου ότι κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρξει δεύτερη εκλογική αναμέτρηση. Συνεπώς δεν έχουμε το περιθώριο του χρόνου. Πρέπει να κάνουμε άμεσα όλες τις αλλαγές που χρειάζονται ώστε να δώσουμε με τους καλύτερους δυνατούς όρους την επόμενη κρίσιμη και τελική εκλογική μάχη. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους και κυρίως τα δεκάδες χιλιάδες μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ που δώσαμε αυτή τη δύσκολη εκλογική μάχη».

//--> //-->

Νωρίτερα, λίγο πριν τις 9 το βράδυ, ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Παρά τη συντριπτική ήττα που καταγράφουν τα αποτελέσματα για το κόμμα του, ο κ. Τσίπρας έγινε δεκτός με χειροκροτήματα από τους υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν συγκεντρωμένοι στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

Προσπαθώντας να αποφύγει τις «δύσκολες» ερωτήσεις, δεν θέλησε να σχολιάσει οτιδήποτε και αμέσως κατευθύνθηκε στον 7ο όροφο της Κουμουνδούρου. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον συνεχάρη για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας.

Ακολούθησε σύσκεψη του Αλέξη Τσίπρα με Ευκλείδη Τσακαλώτο, Μιχάλη Καλόγηρου, Ράνια Σβίγκου, Γιώργο Βασιλειάδη και Αλέκο Φλαμπουράρη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News